Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka_KK

czy ciąża????

Polecane posty

Gość Karolinka_KK
To jest moj 2 cykl staran a twoj? - my się jakotako nie staraliśmy specjalnie :) ja w środę będę miała 33dc więc tez powinno być wiadomo a jak nadal nic nie pokarze to ide na krew

karolinka ja mam tak samo 2 cyk staran i 33dc bedzie w srode,ja jeszcze testu nie robilam zastanawiam sie czy dzis nie zrobic, czy lepiej poczekac,jestem strasznie niecierpliwa:)

Gość nieromantyczna
my specjalnie tez sie nie staralismy raczej na zasadzie co bedzie to bedzie ale nie zabezpieczamy sie od maja, ja robilam test wczoraj i to było 35 dc. 2 kreski pojawiły sie po sekundzie ;)

Gość nieromantyczna
zrób co masz się niecierpliwić ;)

Gość Karolinka_KK
coraz bardziej utwierdzacie mnie w przekonaniu że będzie dobrze :-) ja tez jestem niecierpliwa ale dam rade i poczekam. z drugiej strony nie ma tez się co nakręcać

Gość Karolinka_KK
do mnie przyszła @ ale jest jakaś skąpa a ty jak?

Gość ayzah
witajcie;) chciałambym abyscie mi poradziły albo stwirdziły czy mogę być w ciąży.Chciałam iśc do lekarza teraz na dniach ale nie dało rady i mam wizyte dopiero w marcu;( otóż.w grudniu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne no i po nich dostałam to krwawienie z odstawienia,okres powinnam dostać 19 stycznia ale nie dostałam,czy mogę być w ciązy???Dodam jeszcze że mój chłopak po każdym stosunku kończył we mnie.Nie wiem czy do objaw ciązy mozna zaliczyć senność,duszności,zawroty głowy,a dół brzucha mam twardy i powiększony,czasami tez odczuwam ból jajników taki jak na okres,czasami mnie tez bolą piersi po bokach i mam bardzo wrażliwe sutki;) jak myślicie to może być ciąża czy nie??jak tak to poradzcie mi co mam zrobić skoro termin do gina mam dopiero w marcu. Z góry dziękuję;))

Gość ja tez mam pytanie
@ powinna byc 22.01 nie mam jej do tej pory,tylko lekkie plamienia baaardzo delikatne,brzuch boli jak na @ piersi wcale(zawsze na @ bolaly) co wy na to?czy moge byc ?

Gość Kaśka1988
Witam wszystkich bardzo serdecznie:) Mam do Was takie pytanko bo sama już nie wiem co myśleć i co zrobić... a mianowicie.... spałam z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, co prawda zdążył przed wytryskiem (tzn. tak mi się wydaje) ale żeby uniknąć ciąży poleciałam od razu do ginekologa po tabletkę po... Niby byłam potem spokojniejsza ale do czasu... zauważyłam, że nieznacznie powiększyły mi się piersi i przez jakiś czas były dosyć twarde i bolące, a ja nie mam takich objawów nawet przed okresem więc wydało mi się to troszkę dziwne, było mi dziwnie niedobrze i miałam taki dziwnie zaokrąglony i twardy brzuszek i jest na tyle twardy, że nawet nei potrafię go wciągnąć... po jakimś czasie ustały wszystkie objawy prócz twardego brzucha, ale za to w okresie przewidywanej miesiączki zamiast krwawienia wystąpiło jasnoróżowe plamienie,a raczej jasnoróżowy śluz... dodam jeszcze, że @ miałam 2 grudnia a następnie 16 znów, ale lekarz powiedział, że to tak może być po tej tabletce i że kolejna @ powinna wystąpić w przewidywanym terminie no ale niestety tylko to plamienie... aha bo byłabym zapomniała zrobiłam już 4 testy ciążowe w jakichś tygodniowych odstępach od siebie i wszystkie wyszły negatywne... Czy powinnam się obawiać, że to ciąża?? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi:) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość Karolinka_KK
alla23 - gratuluje