Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeekkaaa

Ferie - Jak zagospodarować czas dla 9 letniego chłopca?

Polecane posty

Gość rebeekkaaa

Wiatm; w woj. sląskim ferie...pochodzę z Zabrza. Czy macie jakieś fajne pomysły na temat dziecięcych ferii, aby dziecko nie nudziło się i miało nieco atrakcji (ale niezbyt ekstremalnych, gdyz rok temu chłopiec miał złamaną nogę..wiec narty jakby co to napewno odpadają....) Z góry dzieki za wszelkie propozycje :)

mój młodszy brat (10lat) chodzi na półkolonie , które są organizo0wane w szkole. płaci się ok 12 zł i mają zabwę na pół dnia. raz kino, kiedy indziej basen, jakieś muzem. Oczywiście jedzonko w cenie. może U twojego syna też coś takiego organizują w szkole? albo w jakiejś sąsiadującej?

Gość rebeekkaaa
niestey w jego szkole nie organizują półkolonii a nie chialabym zapisywac go do innej

Gość rebeekkaaa
up

jest tam jakis dom kultury moze? w tkaich miejscach tez sa organizowane zajecia dla dzieci

Gość peeter0
Komp kochana tylko komp.

Gość smutna Andżi
jeśli masz w czasie tych ferii wolne 24/24 to możesz robić tysiąc rzeczy. żeby było weselej zaadoptować jakiegoś kolegę i to roboty. mogą być łyżwy, sanki, bitwa na śnieżki ewentual narty wieczorem oglądanie bajek zamiast wypadu do kina gry planszowe czytanie książek np. godzinę dziennie najlepiej ustalić jakiś harmonogram np. o 9 śniadanie potem coś tam cos czytanie, obiad i inne rozrywki

9 lat? A czym się interesuje? Mi w tym wieku wystarczyłoby kilka książek na dzień, ewentualnie nowe puzzle 5000 elementów... Ale ja nie byłam normalnym dzieckiem. Zresztą, mi wystarczająco zajęcia dostarczał wtedy 2 letni brat...