Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriankaaaaaa

faceci wola niskie a ja juz sie nabawilam z tego powodu kompleksow

Polecane posty

Gość alunia....
slodko to wyglada tak ludzie sie przytulaja bo sie kochaja i nie ma to nic wspolnego ze wzrostem male jest piekne faceci wola kruszynki itd wymyslily niskie kobiety tak samo ja moge mowic ze faceci wola wysokie bo maja one boskie seksowne cialo i dlugie nogi za czym faceci bardziej szaleja niz za niska karlica:P poza tym pisza wam tu faceci na caffe a wy dalej swoje aha...i po co te kompleksy jesczze zaden kurdupel nie zalozyl topiku ze ma kompleksy tylko wysokie a powinno byc chyba odwrotnie jak juz :P

aluniu - mimo, że nie jestem zbyt wysoka to uwierz, że mam piękne ciało:) i pierdoly gadasz "ze faceci wola wysokie bo maja one boskie seksowne cialo" :O Żenada;)

Gość zmijaaaaaaaaa
oho karly sie odezwaly:P

Gość emilkkaaaa
faktycznie wola niskie zapomnialam ze to wy jestescie te sekowne i piekne kruszynki:P a wlasnie ze wolam wysokie bo maja dlugie nogi a nie to co wy:P:P:P

Nie wszyscy faceci wolą niskie 👋 mi sie nawet zdaje że im wyższe tym lepsze, bo i po cóż być takim karłem skoro można wyglądać jak modelka? ja mam 166cm

oj dajcie spokoj dziewczyny po co te klotnie ja mam 172 cm mam super cialo dlugie nogi i to uwazam za swoj atut a faceci? kazdy woli co innego....i nie ma co sie klocic tutaj ktora lepsza ktora wola..ta niska bo kruszynka czy wysoka bo ma lepsza figure..bez sensu..:O osobiscie uwazam ze dziewczyny mojego wzrostu lepiej sie prezentuja maja lepsza figure itd ale ile ludzi tyle gustow jeden woli niskie inny wysokie co komu sie podoba i dobrze dzieki temu kazdy znajdzie cos dla siebie:)

jedyna osoby ktore sie kloca to xchyba te ktore ten topik urazil:) ale kompleksy sie leczy gdzie indziej nie tutaj:) pozatym niektore osoby sa niedouczone i nie wiedza co to jest karzel wiec moja rana spierdalac spowrotem do podstawowki🖐️

Gość makutra
Miałam w szkole paczkę koleżanek o średnim wzroście 150 cm i czułam się przy nich jak wielka kolubryna (sama mam 170 cm)... Brrr. Teraz "kompleks wyższości" już mi minął :) Świetnie się ze sobą czuję :)

Gość zmijaaaaaaaaa
pain radze ci zajrzec do slownika :p do podstawowki chyba Ty powinnas wrocic:P

Gość renatkaaaa
zloty Ty pewnie sam amsz max 170 i tak pierdolisz kazdy ma inny gust po co sie klocic czy afceci wola niskie czy wysokie to tak jakby sie klocic co smaczniejsze paczki czy eklery:P

Gość zmijaaaaaaaaa
pain odpada:P ja nie popelniam takich bykow jak"spowrotem":P

14:59 [zgłoś do usunięcia] zmijaaaaaaaaa pain odpada ja nie popelniam takich bykow jak"spowrotem" masz racje w grupie razem siedziec nie bedziemy bo ciebie wsadza do grupy o obnozonych wymaganiach🖐️ rozumiem ze nie kazdy potrafi zrozumiec roznice miedzy karłowatoscia a niskorosłoscia🖐️ to jest rzecz naturalna nie kazdy jest na tyle inteligetny🖐️ dobrze ze chociaz ortografia jest twoja dobra strona🖐️

Gość 179 dokladnie
mam 180 cm. wykorzystuje moj wzrost bez watpienia i to jeden z najwiekszych moich atutow :) jestem szczupla i zadbana :) faceci leca jak lep na muchy na taka 'd\modelke' yeyeye

Gość Sratatatatatatatatata
zmijaaaaaaaaa opanuj sie ty kurwo pierdolona bo tryskasz agresja tak jakbys byla niedojebana w pizde :P kup se kolek osinowy i usiadz na nim to sie uspokoisz :D !e tam,pierdolenie o szopenie...:-P Kazdemu sie cos innego podoba a nie ze male jest piekne a duze nie lub na odwrot :-O I karzel to osoba ktora ma mniej niz 150 moim zdaniem :-P A propos krotkich nog :-O Kazdy jest inaczej skonstruowany,to kwestia proporcjonalnej sylwetki :-O Niektore sa niskie a maja zgrabniejsze nogi niz te wysokie,bywa tez ze te male sa nieproporcjonalne i maja dluugie tulowia a krotkie nozki :P

Gość obiektywny mlody facet
zmija ma racje i to was boli:P 🖐️ zadnemu NORMALNEMU facetowi nie podba sie laska o wzroscie 15o:O to chyba ze sam jest niski