Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gina234

proszę !!!pytanie do mężczyzn o sex

Polecane posty

Gość gina234

Witajcie Panowie.... jak to jest z Wami??? czy żeby uprawiać sex z kobietą musicie czuć do niej coś głębszego, czy seks jest dla was (jeśli nie kochacie danej osoby) tylko i wyłącznie "wyładowaniem" i nie wkładacie w to uczucia???? czy ot tak nie łączycie seksu z partnerką??? oddzielacie uczucia od chemii?? pytam bo mam faceta... skomplikowana sytuacja... nie pochodzi z innego kraju...ostatnio wyznal mi prawde że musiał się przespać ze swoją była... żeby mu jakieś dokumenty podpisała, ale że to dla niego było tylko jak "polityka" że w uczuciach do mnie nic sie nie zmieniło... nie wiem czy mogę w to wierzyć ---- przecież myślę że seks to również i uczucia.... doceniam to że sam mi to powiedział.... ale jakoś nie mogę z tym żyć ... zerwałam z nim ... proszę panów o pomoc w zrozumieniu?? czy wogóle jest co rozumieć??

Gość gina234
mały błąd... pochodzi z innego kraju nie z polski tak miało być

Gość triple zero
:O kobiety jednak sa głupie

Gość gina234
???

Zależy od faceta.....Jedno jest pewne, niezaleznie czy chodzilo o dokumenty czy nie pewnie mial ochote pojsc z nia do lozka...Proste i logiczne;)

Nie jestem mężczyzną, ale napiszę co myślę... Wydaje mi się, że płeć męska niestety (podobnie jak niektóre osobniki naszej płci) potrafi zupełnie oddzielić sex od jakichkolwiek uczuć, ważne żeby jakkolwiek ta druga osoba była dla nich pociągająca fizycznie... A co do Twojego faceta - czy nie było innej możliwości, żeby mu podpisała te papiery - bo jakoś wydaje mi się naciągane jego tłumaczenie. Tak jak napisałam wyżej - kobieta musi pociągać mężczyznę, aby ten z nią chciał uprawiać sex..

Gość gina234
ja nie wiem.... wiem tylko że te dokumenty były bardzo ważne .... wiem o jakie chodziło ale na forum nie mogę tego napisać... nie wiem tez dlaczego mi o tym powiedzial mógł też nic nie powiedzieć... dlatego pytam...jestem kobietą i dla mnie miłość i sex to jedno

Gość analena
kurde, z pania z poczty tez pójdzie, zeby mu szybciej pacztę wydała :O

Też jestem kobietą i sex i uczucia muszą iść w parze, więc Cię rozumiem. A powiedział, żeby się usprawiedliwić i nie mieć wyrzutów sumienia. Na pewno istniały inne sposoby. Widać zrobił tak, jak chciał

Gość gina234
chyba nie bylo innej możliwości - chodziło o dokumenty urzędowe, które sie podpisuje wspólnie-..... mógł mi nic nie mowic... bym nie wiedziala i bylo by ok... powiedzial mi - ja zerwalam z nim kontakt... ale on nie daje mi odejsc ...

Ewidentnie kolega po fachu ;) jest dobrym manipulatorem;) Szybko zdjelas klapki z oczu.....twoj sukces;) Jego niepowodzenie;)

na ogól faceci oddzielają, czy potrafią oddzielać, seks od uczuć w sensie nastawienia, ale nie znaczy to, że w życiu tak postępują. Facet raczej wie, że to jest zdrada taki skok w bok, i to zarówno bez uczucia, jak i z uczuciem. To, co zrobił ten twój facet to coś bliższego prostytucji, seks dla osiągnięcia jakiejś korzyści. Chyba słusznie, że go olałaś.

Gość po 40
jestem kobietą ale ja rozumiem twojego faceta - tylko nie rozumiem po co ci to mówił. Nie raz mmiałam sex tlko dlatego że ktos mi sie bardzo podobał. Gdybym czekała na prawdxziwa miłość aby uprawiać sex to straciłabym dziewictwo po 40 :P:P:P:P:P:P

Po Twojej wypowiedzi widać, że i tak już podjęłaś decyzję (tzn. będziesz z nim). Teraz szukasz tylko potwierdzenia (usprawiedliwienia?), że dobrze robisz...

Gość gina234
tak olałam.... ale on mnie męczy... mówi że nie wie że mnie zranił i jest mu ciężko.... ja też do niego cos czuje... i chce to skonczyc ale co chwile jakies wiadomośći dostaje :( pisze że będzie na mnie czekał ...

Gość po 40
Gina - to słaba ta twoja miłośc skoro z nim zerwałaś. Sex bez uczuć tak jak on to zrobił to owszem zdrada, ale taka którą jak sie kocha to mozna wybaczyć. Skoro nie chcesz z nim być i tak ci to łatwo przyszło to nie kochasz go, więc lepiej że sie rozstaliscie, każdy zasługuje na obopólna miłość a tu tylko facet ciebide kochał ty jego nie

Gość gina234
nie nie podjęłam decyzji ze z nim bede - raczej ze z nim nie będe... ale serce nie sługa... bardzo mnie to boli.... i dlatego tu weszłam żeby spytać, żeby zrozumieć... czy wogóle powinnam rozumieć???

Gość gina234
po 40 nie przyszło mi to łatwo... i nie przychodzi... tylko NIE WIEM CO TO SEX BEZ UCZUC że bez uczuc to jego słowa ... ale ja takiego sobie nie wyobrazam..... a jedyne co mam stale przed oczami to jego z nia w objeciach... i jak tu mowic o uczyciach czy nie

Gość do ginyy
to skoro cie to boli to czemu z nim nie chcesz być? po co sama siebie unieszczęśliwiasz? Faceci oddzielają sex od uczuć i on może cie naprawdę kochać a tamto musiał zrobić i może wcale nie chciał,

No właśnie "RACZEJ z nim nie będę" - czyli po faktycznej zdradzie, jesteś w stanie rozważyć kwestię bycia razem, mimo wszystko. Niestety ja wyznaje zasadę (nie mówię, że słuszną), iż jeśli zdradził raz to zdradzi i drugi.

Gość po 40
Gina jesli go kochasz to spróbuj wybaczyć. trudno jest znajeźć miłość, skoro znalazłaś to nie rezygnuj tak łatwo ze szczęścia. Na razie może cie to boli ale z czasem zapomnisz. Wiele ludzi, też kobiet oddziela sex od uczuć i to jest zupełnie normalne.

Gość gina234
sloniuszko my od początku naszej znajomości az do teraz zawsze mowilismy sobie prawde - z natury jestem nie ufna ale wszystko co mowil bylo prawda nawet teraz tą co powiedział "złą prawdę" powiedzial ze mi sie nie dziwi... i jak wszystkie sprawy pozalatwia wtedy przyjdzie... nie chce mnie znowu ranic i rzucac słowa na wiatr... obiecal ze bedzie czekal na mnie i nie chce zadnej innej nie chce tez zerwania calkowitego kontaktu... dlatego męczę się od paru dni,,

Gość po 40
Słoniuszko ale on nie chciał zdradzić tylko musiał. Może to upraszczam, ale czasami różnie w zyciu bywa. To że sie przyznał to moim zdaniem głupota, ale świadczy o tym, że jest uczciwy. ja bym dała szansę jeśli kochałabym.

Gość gina234
wybaczyć - wybaczyłam... bo znam jego trudną sytuację i potrafię zrozumieć... ale nie potrafię sobie wyobrazic nas znowu razem - mam caly czas w glowie jeden obraz powiem w skrocie jesli fakycznie jest mozliwe ze tylko fizyczna zdrada to byla a nie uczuciowa i podczas seksu nie tulł jej z miłoscia - mogę to wybaczyć... bo tak jak mowię wiem o jakie papiery i o jaką sprawe chodzi i o jaki kraj... dlatego pytam czy cos takiego jak seks bez uczuc istnieje.... ale jesli nie istnieje.... to tej drugiej zdrady nie jestem w stanie przyjąc... dla mnie to za dużo

Gość gina234
Panowie - czy istnieje zdrada wyłącznie fizyczna??? tylko seks bez uczuć?? jest taka możliwość??

ja pierdziu, była ex zgwałciła biedaka, musiał się przespać, za podpisane papiery, dobrze zrobiłaś, kopiąc faceta w dupę, z męską kurwą , żyć nieprzyjemna sprawa.

Gina, tak na zdrowy rozum, to facet przegiął i to poważnie. Ktoś wyżej napisał, że jak trzeba się będzie przespać z panią z poczty, to tez to zrobi, żeby list poszedł szybciej. Coś w tym jest. Do tego, jeśli gość jest obcokrajowcem, to różnica kulturowa jest już obiektywnym problemem. Dla zniwelowania tej różnicy może pomóc jedynie osobista prawość. A tej widać zabrakło. Ja bym wiał z takiego układu.