Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość _sloneczko_

Moj były sie zabije jak do niego nie wroce. Co robić??

Polecane posty

Gość _sloneczko_

To jest trudne pytanie. Jestem w związku z facetem starszym od siebie o 28 lat. On Zyje z kobietą na kocią łape ale ma z nią dziecko. Wkopałam się w związek z nim. Byliśmy razem przez 3,5 rou. Niedawno miałam powazna operacje po niej zrozumialam ze nie chce z nim być.Dużo myslalam o jego zwiazku z jego kobietą. Więcej nie chce byc tą drugą. Postanowilam zakończyć związek. Nie jestesmy juz z soba prawie 2 miesiace. A on nie dopuszcza do siebie mysli ze nie bedzie mnie kolo niego. Powiedzial ze jesli do niego wroce to odejdzie od swojej kobiety i dziecka. Dziecko ma 6 lat.wydzwania do mnie codziennie zalamal sie psychicznie. Zachowuje sie tak jakby byl niepoczytalny. Nigdy nie zdawalam sobie sprawy jaka krzywde moge zrobic jego rodzinie. Nigdy mi nie przeszkadzal jego wiek. Ale chce miec kogos przy sobie. Nikt nie wie o tym "zwiazku" moim z nim.I juz wiecej nie chce z nim być. Zaczął mi grozić. Zaczął mowic ze jesli do niego nie wroce to targnie sie na swoje zycie bo nie ma juz dla kogo zyc.Ze dla niego ja jestem najwazniejsza. Wiem ze "zakazany owoc" jest najlepszy ale nie dajcie sie na takie rzeczy namowic, bo potem za wszystko bedzie trzeba bedzie odpokutować. Tylko co mam zrobic w takiej sytuacji??? On jest w stanie sie zabic. A nie wiem co robic.jak mu wytlumaczyc zeby tego nie robil???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować