Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciczek

Pomocy!!! Moj but zmienil kolor!!!!

Polecane posty

Gość buciczek

dziewczyny blagam was o pomoc. Moze ktoras z was tez miala podobny przypadek. Otoz w kwietniu ubieglego roku kupila sobie sliczne buciki, ze skory kremowe, z hafcikiem po bokach. Poprostu cudenku. I stala sie rzecz straszna. Byla paskudna pogoda, padalo no i buty troche sie przybrudzily blotkiem. Po powrocie do domu wyczyscilam je mokra sciereczka i odstawilam. A nastepnego dnia szok. Buty z koloru jasnego kremowego staly sie zolte z przeswitujacymi plamami. Wyglada to tragicznie. Nie wiem jak moge sie tego pozbyc. Nie wiem co sie z nimi stalo. Czy ktoras z was miala podobie? Jak przywrocic tym butom dawny kolor i pozbyc sie tych plam? Dodam tylko ze buty sa ze skory, niestety nie wiem jakiej. Kosztowaly 250 pln i nie mam do nich paragonu wiec reklamacja nie wchodzi w gre. Nawet nie wiem do kogo sie udac zeby je "naprawil", przeciez nie do szewca. Czy ktos moze mi pomoc? Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość buciczek
upppppppppppppp

Gość buciczek
O matko, naprawde nikt mi nie pomoze? tak bardzo na was liczylam.... Bede plakac ;(

Gość asddas
kup farby plakatowe i umaluj na jaki chcesz ,nos tylko w lato

Gość buciczek
Hmmm, to jest jakis pomysl. Ale ostateczny. Jak bede miala pewnosc ze nic nie jest w stanie ich uratowac to dostosuje sie do waszej rady...I tak juz nic nie bede miala do stracenia.

Gość buciczek
Moze ktos jeszcze ma jakis pomysł? dziewczyny poradzcie cos!!! Prosze!!!

Gość upppppppppppsasa

buty sa nie do uratowania, tez kiedys takie kupilam, chyba jakies podrobki

Gość buciczek
Cholerka nie pamietam jakiej to firmy. Musze poszukac w domu. Moze znajde pudelko od tych butow. Jasna cholera, takie fajne buty. Chyba tez kupie jakas paste i raz kozie smierc. Moze cos uratuje. Ale wczesniej pojde do tego sklepu. Moze chciaz mi powiedza czy mozna sie tego jakos pozbyc. Przeciez sa rozne srodki do konserwacju butów. Dziekuje za odpowiedz.

Gość buciczek
Buty to to pantofle, na obcasie, z odkrytymi palcami. Skora w dotyku trosze podobna do zamszu. O rany, chyba nigdy nie odżaluje tych butów.

Gość buciczek
Dodam jeszcze tylko ze mialam je na nogach 3 razy!!!!!!!!! Buty zmienily kolor pod wpływem zwykłej czystej wody.

Gość tez mam taki problem
ale z butami EMU :/ orzechowy kolor, założyłam parę razy i przy ostatnim czyszczeniu pojawiły się zacieki, miejscami są odbarwienia do koloru sraczki :/ na szczęście mam paragon i je dziś oddaje do reklamacji ... Ale zauważyłam ze te Emu to są inne niż te sprzed paru lat, gorsza skóra, inna wełna a z czyszczeniem masakra ... Co do Ciebie te proponuje poszukać zakładu który czyści skóry i kozuchy i Ci je oczyszczą na ile się będzie dało i pokryją trochę ciemniejszą pastą.

Gość buciczek
Super pomysł z tym zakładem. tylko czy u mnie jest taki zakład? raczej watpie ale chociaz mam jakis punkt zaczepienia. Dzięki serdeczne!!!! Pozdrawiam

Gość tez mam taki problem
albo kuśnierza poszukaj dobrego :> ogólnie szyldy futra skóry, albo szewca popytaj jakiegoś ;)