Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nuteczka20

TERMIN LISTOPAD 2009!

Polecane posty

a topik tamten powwoli jakos zaczynam unikac. Tylko mnie doluje, chociaz zycze tym dziewczynom jak najlepiej:) Ale samej jest mi przykro bo ciut zazdrosci jednak jest, co tu kryc, chyba kazda z nas tak ma.

no dokladnie.. ja tez nie ukrywam ze byłam zazdrosna, ciesze sie z ich szczescia ale sama czuje pustke ze nie moge do nich jeszcze dolaczyc znaczy sie nie moglam ;)

ja w sumie starania od teraz zaczynam. wczesniej, stosowalismy stosunek przerywany i za kazdym razem mialam nadzieje ze moze jednak to ciaza chociaz nie bylam na 100% pewna czy chce:) I tak tam trafilam. Mam nadzieje ze i my bedziemy mialy sie z czego chwalic w tym miesiacu ( ja wlasciwie pod koniec ) :)

ja wlasnie tez stosowalam stosunek przerywany i tak samo jak ty mialam nadzieje ze moze jednak ;) wszyscy naokoło mowili ze stosunek przerywany to zadna antykoncepcja itd ;) i ja glupia im w to uwiezylam, ale widocznie nie tak latwo jest zajsc w ciaze poprzez przerywany stosunek :) mi sie nie udało, a stosowalam go ponad rok :) od niedawna kochamy sie z parnerem do konca, w tamtym miesiacu tylko w dni nie plodne w tym miesiacu poszlismy krok dalej czyli juz w plodne :) jakie beda tego efekty zobaczymy ;) nie licze na wiele chociaz mała nadzieja zawsze jest ;)

To u mnie identyczny przypadek. Tylko ze ja jeszcze nigdy nie kochalam sie w dni plodne do konca hihi :) a co z tego wyjdzie to zobaczymy ok 1 marca;) Kochana moze napisalabys do mnie na mejla? :) pogadalybysmy sobie na gg , z tego co pamietam jestesmy w podobnym wieku:)

Dokladnie tak, wszyscy naokolo mowia mlodym zeby nie stosowali przerywanego bo to nic nie da. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze daje duzo bo w ciaze nie jest tak latwo zajsc. Z drugiej strony jesli ktos sie czegos bardzo boi to mu sie to przytrafia i tak pewnie jest z ta ciaza przez seks przerywany.;)

no dobrze napisze ci na maila :) tylko ze dzisiaj mnie raczej na gadu nie bedzie :( zaraz zreszta wychodze kupic cos mojej babci na urodziny a pozniej robimy sobie z moim kochanym wieczor z dr House :P 3maj sie kochana :)

Najpierw Lady Love od nas uciekła, a teraz Ty Milutka 😭 ja myślę, że wszystko jest kwestią nastawienia, jak ktoś się chce nakręcać to będzie i nie ważne czy tutaj czy na Naszym topiku, ale wybór jest oczywiście Wasz i ja go szanuję :)

markotka tu nie o to chodzi.. nakrecac sie moge wszedzie.. mi było poprostu strasznie zal ze wy mozecie cieszysz sie szczesciem swoim i innych, a ja nie.. znaczy sie nie swoim, miałyscie swoje tematy itd naprawde ciezko było mi to wszystko czytac

Gość puma28
Witam Moge sie dołaczyc bo ja tez od lutego zaczynam starania o dzidzie nie lubie miesiaca listopada ( taki ponury miesiac , do tego te swieta zmarłych i koniec roku to tez mnie drazni bo dzieci z konca roku zawsze sa porównywane do tych z poczatku roku bo jest roznica duza )ale mam nadzieje ze jak bede w ciazy to moze urodze w październiku ( ja jestem z października ) Mam juz córke 6 lat i bardzo chce miec rodzenstwo widocznie przyszedl ten czas zeby urodzic drugie :)

Gość lena28
nie ma tu juz nikogo? halo dzieczyny gdzie jestescie??????czy to juz koniec tego tematu????

Gość icji
upup

Gość Agniesia34
Witam myśle ,że mogę dopisać sie do was .. Narazie dwa testy ciążowe zrobione i jest druga blada kreseczka!! Ostatnią miesiączke miałam 29.01.09

Gość migotka_23
Ja na razie oczekuję na @, ale kto wie czy tez nie dołączę do Was. Jak myślicie czy stosunek przerywany w dzień poprzedzający owulację daje jakieś szanse na ciążę? Bo ja myślę, że niewielkie, ale zawsze jakieś szanse są;) Czekam do 5.03 i robię test, dziś mój 31 dc. Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe przyszłe mamy!!!!:)

Gość gosiaczekkkkkk
Witam ! Jestem z WAMI !!! :) 2 testy zrobiłam, pozytywne, jutro mam wizyte u ginekologa :D:D:D owulacje miałam kolo 10 lutego, wiec termin bedzie w LISTOPADZIE :D tak sobie wyliczyłam :)

zrobilam sie na czarno ( zarejestrowalama nick :)) jak sie czujecie? kiedy sie dowiedziałyscie ? ja spodziewalam sie 24-go lutego @ - a ze mam reg, to juz 1 dzień spóźnienia- zwrócił moja uwagę. ale jeszcze szczesliwa :)

Gość mycha8111
Hej Chyba nam się wreszcie udało. Dwa badania beta hcg wskazują na ciążę i test ciążowy również.

Gość mycha8111
W piątek wybieram się do lekarza . Strasznie się ciesze ale jednocześnie ogarnął mnie strach.

Gość mycha8111
Tego żeby wszystko było dobrze. Bardzo długo się staraliśmy no i mam za sobą kilka miesięcy leczenia i 2 poronienia biochemiczne.

no no ja moze też sie z czasem dołacze:) no bo sietez staram z moim łobuzem;p ale nie chce zapeszyc bo po prostu przezyłam z stuczniu poronienie :( pozdrawiam serdecznie

Gość JAA23
No to i ja do Was dołączę :) termin- 14 listopad :) jestem szczęśliwa i przerażona ....

Gość gratulujeeci
a ktory to tydzien? u lekarza juz bylas czy sama wyliczylas?

Gość JAA23
nie, nie była jeszcze u lekarza (wybieram sie w tym tyg., jak dobrze pójdzie ;) póki co wynik testu pozytywny, objawy też są :) termin spodziewanego porodu kazda z nas moze sobie sama obliczyc wg wzoru: 1dzien ostatniej mies+tydzien+rok-3 mce :) owocnego obliczania ;)