Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nuteczka20

TERMIN LISTOPAD 2009!

Polecane posty

witam, dziewczyny na który dzień po stosunku mozna sie udac na badanie beta hcg.chce pójś jak najszybciej bo jestem strasznie niecierpliwa.chce szybko rodzeństwo dla 2 letniej córci:)w pierwszek ciąży robiłam test płytkowy ale teraz tyle nie wytrzymam:)pozdrawiam i gratuluję owocnych staran

Czesc Dziewczyny! Mozna sie dolaczyc? ;) Gratuluje tym, ktorym sie udalo i trzymam kciuki za te, ktore sie nadal staraja. My z mezem zaczelismy starania w lutym i od razu sie udalo, az sama nie wierze w tyle szczescia!!! Termin na 20 listopada. Od poltora tygodnia walcze z okropnymi nudnosciami... Jak sobie z nimi radzicie? Czytalam o herbatkach imbirowych, sucharkach, biszkoptach, ale to u mnie nie dziala ;( Pozdrawiam!!

Witam Kochane ! U mnie zaczął sie 10 tydzien ( liczone od pierwszego dnia ostatniej miesiączki), termin mam na 2 listopada :) Podczas ostatniej wizyty widziałam już bicie serduszka :):):) Kolejną mam 15.04 :) Skąd jesteście? macie już dzieci ? Ja jestem z Wrocławia, to będzie mój pierwsze maluszek :):):) pozdrawiam Gosia

Gość bialutka
cześc mój maluszek juz ma 10 tyg liczac od od ost miesiaczki mam już dwie córcie termin porodu mam na 16 listopada

Gość Romantyczka1988
ja 2 dni temu mialam robione usg wyszlo ze jestem w 9tyg i to nadodatek jest ciaza blizniacza bylam w niezlym szoku ....w rodzinie ani u mnie ani u partnera sie takie cos nie zdarzylo jeszcze wiec bedziemy pierwsi...termin mam na 27 listopada oby wszystko bylo dobrze

kochane przyszłe mamusie mam troszkę do sprzedania słodkich ciuszków dla przyszłych słodzików, za około 2 tygodnie wchodzą na allegro a teraz możecie spojrzeć na nie na moją stronę coś może sobie upatrzycie  pozdrawiam cieplutko Was i wasze brzuszki  http://foto.onet.pl/gilav ,kcom404k04ol

cześć Mamy i przyszłe mamy. Mam na imię Dorota, mam dwóch synków i wspaniałe wspomnienia z kafeterii i czasu oczekiwań na poród ... chciałam Wam polecić moje konto na allegro gdzie sprzedaję ciuszki po dzieciach moich i siostry. Ciuszki sa jak nowe - bardzo zadbane znanych renomowanych firm NEXT, cherokee, mathercare, marks&spencer, i wile innych ... zaglądnijcie proszę a OBIECUJĘ ŻE NIE POŻAŁUJECIE ... zapraszam serdecznie pozdrawiam Dorota http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2288818

Gość do niunia
po pierwsze nie odróżniasz pajacyka od śpioszków po drugie bardzo drogo chcesz za wysyłkę jedną szt. śpioszków można wysłać listem za 5,5, po co paczką za 10 zł i do tego ekonomiczną ??????????????????????? ja ostatnio wysyłałam paczkę 10 szt ciuszków priorytetem i zapłaciłam 9,5 za wysyłkę ! razem z opakowaniem nigdy nie kupuję na aukcjach gdzie ktoś tak bezczelnie dorabia na kosztach wysyłki po trzecie masz same sweterki z kapturem dla dziecka, które jeszcze nie siedzi, w ogóle nie praktyczne