Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arystotelesplaton

czy można spać w bucikach, kapciach

Polecane posty

Gość skarpetkarz123
Jak idę spać to dopiero wtedy ubieram, także mam czyste, potem po wstaniu, rano chodzę w nich, aż do wieczora, wtedy przed snem zniemiam i koło się zamyka.

ja nie zasne bez skarpet frotte nawet latem:P w kozakach za kolana raz widzialam spiaca po imprezie kuzynke:PWatpie,zeby bylo jej wygodnie:)

Gość skarpetek121212
Ja czasami używam jednej pary skarpetek białych, przez kilka dni, jak np. nie chce mi się prać, a zostanie mi jedna para czystych. Poza tym nikt nie widzi jakie skarpetki noszę, ponieważ chodzę i w szkole i po domu w adidasach, tylko do spania ściągam.

Gość ukaranyukarany
Mnie kiedyś rodzice ukarali, każąc mi chodzić przez cały dzień w adidasach (kupili mi nowe) i spać w nich. Kara trwała miesiąc a potem już tak się przyzwyczaiłem, że do tej pory śpię w moim białych adidaskach. Już 5 miesięcy.

Gość zmarzluszka
idzie zima i może coś w samym wątku lubienia spania w baletkach czy kapciach jest. Mnie to nie dziwi że ktoś śpi w kapciuszkach, ponieważ od lat tak śpię. Mam swoje kapcie podobne do baletek, jedne wełniane drugą parę skórkowych baletek. Cieplejsze wełniane są na zimne dni, baletki na cieplejsze, zawsze je nakładam po kąpieli do spania. Sama znam kilka koleżanek które tak robią więc nie ma w tym coś dziwnego, dziwie się że wywołuje to takie zbulwersowanie, czuję się dziwnie przez to, jakbym była odmieńcem, ale tak przecież nie jest. Zresztą baletki do spania stają się co raz bardziej popularne, sama w sklepie nawet widziałam takie wełniane baletki nazwane - kapcie do spania... we Wrocławiu. Zdarza mi się też pójść spać w ulubionych sneakersach ale zawsze są czyste. Po imprezach prawie zawsze ląduję w bucikach do spania, nawet jak zostaję u kogoś a to zdarza się najczęściej

Gość czarownicaaaaaaaaaaaa
AUTOR TO ZBOCZONA ŚWINIA JAK NAPISAŁ ZE ROBIŁ SĄDE NA GG ZADAJAC PYTANIE O TE PAPCIE PRZYPOMNIAŁO MI SIE JAK TA SWINIA NAPISAŁ DO MNIE NA GG . JEGO RAJCUJE PIERDOLENIE O BUCISKACH A JAK GO NACIAGŁAM NA FOTE W TEJ GŁUPIEJ GADCE O PAPCIACH TO PRZYSŁAŁ MI A JAKZE Z ''PTAKIEM NA WIERZCHU'' I PAPCIACH W TYGRYSKI NA GIRACHHHHHHHHHHHHH.OCHYDNY TYPPPPPPPPPPP

Gość Arystotelesplaton
wpis czarownicaaaaaaaaaaaa jest kłamstwem, nic takiego nie wysyłałem - nigdy !!!!

Gość Arystotelesplaton
Z dupy czoko-krem chętnie jem :classic_cool:.

Gość skarpeciara
Ja mam takie skarpetki do spania do kolan z skórkową podeszwą, kilka par na zmianę, zimą jest mi bardzo zimno więc sprawdzają się znakomicie. Kolorowe z delikatnej włóczki, jak się czasem w nocy wstaje nie ma tego porażającego kontakty z zimną podłogą

Gość Arystotelesplaton
ktoś używa mojego nicka, czy ktoś wie jak zabezpieczyć go hasłem

Gość Tosieeeenka
Ja sypiam w min. 10 cm szpilkach - innego obuwia do spania w ogole sobie nie wyobrazam. LOL

Gość rowniez uwazam
czesc, ja lubie sie klasc wlasnie w takich jakby zrobionych na drutach bucikach, z mala niby klamerka na boku ale tez oczywiscie z welenki i z guziczkiem,

Gość rowniez uwazam
ja spie w takich wlasnie bucickach jakb z welenki zrobione na drutach, lubie je poprostu

Gość Konstantyna
A ja mam dokładnie takie same jak na reklamie poniżej, takie właśnie buciki z delikatnym misiem do spania, spód jest troszkę inny ale dokładnie takie same...

Gość sandra35
stawiam na skarpetki

Gość natoinaowo
to trochę dziwne spać w butach. Kiedy byłam w szpitalu na wyrostek byla w pokoju dziewczyna ktora spala w trampkach conversach, patrzyłyśmy na to dziwnie, może dwie z nas tez spróbowały, ja też ale żeby tak spać co noc to raczej nie, ale jak sie jest zmeczonym to sie zdarza

Gość martusiaGdansk
mąż zawsze namawia mnie abym spała w jarmilkach czeszkach

Gość baletnicatanc
zakładam swoje baletki i idę spać dobranoc

Gość Justyna z Tczewa
Dziś poszłam spać w swocih naikach, było troszkę ciepło ale fajnie, he he he, chciałam sama spróbować jak to jest, dziwnie ale fajnie, mama jak rano zobaczyla kiedy przyszla mnie obudzic do szkoly zdiwila sie ale sie smiala

Gość fruuuuuuuu
kilka razy zdarzyło mi się zasnąć po imprezie w kozakach albo szpilkach.... a tak... czasem w kapciach

Gość skórarock
w czasach liceum zakochałam się w moich glanach przez jakiś czas chodziłam w nich spać tak bardzo nie mogłam sie z nimi rozstać. Kiedy pojechaliśmy na wakacje do Tunezji z rodzicami mimo upału też tak spałam rodzice łapali się za głowę, później jakoś mi to przeszło

Gość aniaania__20lat
spróbuje w tenisówkach

Gość aniaania__20lat
spróbowałam fajnie, chyba sobie kupie specjalne do spania tenisówki

Gość przyszlazima
pomysl na zime swietny

Gość vicinet
kiedyś byłam zakochana w takich góralskich kapciach z misiem do łóżka wchodzilam w nich bardzo często, na mikołaja w tamtym roku dostałam od babci kierpce takei zakopiańskie wtedy w nich czesto sp[ałam zakładałam po kąpieli i tak chodziłam do czasu spania, kiedy w nich wchodziłam pod kołdrę, tak mam do tej poryu

Gość Arystototelesplaton
cieszę się że są jednak zwolennicy, znam osobę która uwielbia spać w kierpcach zakopiańskich