Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalabfgrt

pomocy, jak to jes tz tymi tabsami

Polecane posty

Gość alalabfgrt

czy jesli zazywajac tabletki anty dostanie sie takiej jakby biegunki, ale sie jej nie zrobi tylko na hama przytrzyma to czy antykoncepcja bedie zachowana?? glupie wiem ale odpowiedzcie, pliss... ktos wie??

jeśli dajesz radę to powstrzymać, to znaczy że nie jest to ostra biegunka :D wierz mi, że ostrej biegunki nie dałabyś rady powstrzymać, a nawet jeśli, to to, co jest w kiszce stolcowej, jest już poza układem więc nie może wrócić do krwioobiegu - już jest jakby wydalone więc nie ma co trzymać - ulżyj sobie śmiało ;) pamiętaj, że biegunka to nie jest rzadki stolec, o ostrej biegunce można mówić dopiero jak Cię kilka razy pogoni do kibelka w ciągu tych 3-4 godzin, po zażyciu tabletki

Gość mała ktora tego nie rozumie
o ja pinXXXole hehe to co tu ludzie pisza jest juz komedia ja tez jestem zdania ze ostrej biegunki nie powstrzymasz ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Gość co to za sprawa
a nawet moge sie zalozyc hehe

Gość zapłacić to sobie możesz za
"jest już poza układem więc nie może wrócić do krwioobiegu " można aczkolwiek jest to niesmaczny sposób a tak w ogóle niektórzy ludzie mnie swoimi rozważaniami rozpierdzielają.