Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowu zaspiewam..

Dziwna kolezanka..Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość Znowu zaspiewam..

Moja kolezanka poznala mnie ze swoim kumplem. Wiem ze mu sie od razu spodobalam, potem zaczelismy sie spotykac.Problem w tym ze kolezanka stala sie bardzo zlosliwa w stosunku do mnie, caly czas sie ze mnie nasmiewa, czasami bywa naprawde nieprzyjemna. Gdy jestesmy same wszystko jest ok. Nie rozumiem o co jej chodzi? czyzby byla zazdrosna? ona ma ma chlopaka z ktorym jest prawie od roku i tworza szczesliwa pare. Mamy juz prawie po 30 lat a ja nie rozumiem jej zachowania. Co o tym myslicie?

Gość Znowu zaspiewam..
...

Gość Znowu zaspiewam..
Nikogo nie ma...?

Gość Znowu zaspiewam..
spasiba prawiczek!

Gość MaciejZ
A je nie rozumiem twojej głupoty. Skoro masz lat 30, to powinnaś wiedzieć o co biega a ty się na forum pytasz, jak nastolatka. Myśl kobieto !

Gość Znowu zaspiewam..
Nie wiem, ale zaczyna mnie to meczyc. Ona nasmiewa sie ze mnie gdy jestesmy razem tzn on i ja i jej chlopak. Albo wyraznie atakuje- oczywiscie niby na zarty a jezyk ma ciety. Kiedy zaczela sie wypytywac mojego chlopaka o nasze prywatne sprawy az jej odpowiedzial zeby sie niemieszala do jego zycia.

Gość Znowu zaspiewam..
Maciej Z- mam 28 lat, ona jest starsza. No skad mam wiedziec...? dla mnie wydaje sie to dziwne ze sei zrobila taka zlosliwa, zaczyna mnie to meczyc! kiedys jej odpowiedzialam dosyc dobitnie to z kolei ona mi prawie ze odpyskowala niemilo ze az mi sie glupio zrobilo. A nie chce stracic przyjaciol bo czesto w czworke gdzies wychodzimy

Gość Znowu zaspiewa..
Euforyczna- ale o co jest zazdrosna? przeciez to jest tylko kolega dla niej, nie mam ochoty jej odbierac przyjaciela. Wkorza mnie coraz bardziej jej zachowanie ale nie potrafie tego zmienic. Chcialabym wiedziec o co jej chodzi

Gość Znowu zaspiewam..
No wiec co ja mam zrobic? lubie ja, zalezy mi na jej przyjazni ale nie mam sily caly czas odtracac jej zlosliwosci. Przeciez jej nie powiem ze wydaje mi sie ze jest zazdrosna..to troche glupie i moze okazac sie bezpodstawne