Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miro2

Dziewczyny z krótkimi włosami zdradzają

Polecane posty

Gość miro2

mialem 2 dziewczyny krótko obciete obie zdradziły mnie. Moi kumple maja podobne doświadczenia kazdego jakas szmata przekreciła. Teraz mam laseczke z dlugimi wloskami do polowy pleców i ufam jej 1000% umiem to wytlumaczyc tylko tak: krótki włosy sa niekobiece i te dziewczyny nie są w pełni kobietami wiec są po czesci facetami (bardziej meskie) i nie mają zasad. A dlugie wlosy są kobiece a prawdziwa kobieta nie zdradza partnera

Gość gtghjklkj
eeee :D a krótkie to znaczy jak krótkie? bo ja mam z tyłu tak do marion,a z przodu lekko za ramiona :D to krótkie są??

Gość dobre to
cóż za dedukcja :D :D :D

Gość Ciężkie jest życie murarza
Niesamowite ps te z krótkimi włosami na pewno lepiej robią loda.

Różnie bo mogą się zaczynać na łonie jak i na głowie :D

Gość miro2
Krótkie to takie do konca szyji co do robienia lachy do rzeczywiście obie dziewczyny te z krótkimi były w tym dobre. Ciagneły ssały piesciły jezykiem i jaja, i penisa, często też lubialy wsadzać palce sobie do odbytu i piescic cipeczkę. Ogolnie nie miały zachamowań i goliły tez cipkę i odbyt ale to wszystko niewazne, teraz jestem z dziewczyną inną od tamtych i ja kocham mimo że trochę gorzej ciagnie druta a także nie jest taka wyrobiona w łóżku NP nie pozwala na seks w pupe i nie połyka spermy ale to nieważne liczy sie miłosc

LUBIAŁY ? :O Lubiły

Gość gtghjklkj
miro2 ty kabanie żałosny ;] wiem,ze to prowokacja,ale przykre jest to,ze z ciebie takie puste dno.. ale cóż jakie dno mogloby być ;/ :O kretyn do potęgi entej!

Gość nie mam nicka
To prawda, coś w tym jest

Gość wymagajaca panna
ciekawa dedukcja :D

Gość gtghjklkj
i naUUUUUUcz się pisać !!! rzucila cie dziewczyna z krótkimi włosami? :)) brawo dla niej!

Gość miro2
gthglk pewnie masz krótkie i cie zabolalo oh jak mi przykro, coz taka prawda.... idz sie schowaj

Niestety jestem tylko erotomanem fantastą, ale nie powiem chciałbym się zapoznać z jakąś dziewczyną o niebieskich oczach mogłaby mieć krótkie czarne włosy , na głowie też mogła by miieć takie.

Gość miro2
HMMMMMMMMMMMMMMMMMMM jak wole ogoloną cipke... taką bardzo gladką czyli wygolona maszynką do zera. Nie podobaja mi sie te pomysły dziewczyn zeby sie golić tylko troche. Powinno byc na blysk do zero1!1!! mam przykre doświadczenia z lizania taich niedogolonych cipeczek... kłuje w usta i w policzki, robia się czerwone i napuchnięte i potem bolą usta długo

Gość gtreghg
hahaha zaa krótkie? ;] chłopie.. mam idealne :) przynajmniej nie wyglądam jak koń.. włosy są za ramiona idealnie gnomie ;) masz małego lepiej nim sie zajmij ,a nie moimi włosami ...

Gość Uhuhu yyych
miro2 mialem 2 dziewczyny krótko obciete obie zdradziły mnie. To nie przez włosy, tylko dlatego, że byłeś kiepski w łóżku.

Gość gtreghg
brawo Uhuhu !!!!!!!!!! :D tak trzymać !! mówilam,ze ma za małego :D

Gość dobijamy
są po czesci facetami (bardziej meskie) i nie mają zasad. czyli faceci nie mają zasad?😭