Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwetta30

jestem glupia

Polecane posty

Gość iwetta30

rozpamiętuje przeszłosc mojego mezczyzny. przeszlosc seksualna, tamte kobiety, doprowadzam sie na skraj wytrzymalosci psychicznej jestem głupia taka głupia i najgorsze ze to wiem.wychowam swoje córke tak ze nigdy nie bedzie myslec jak ja-w zadnym momencie swojego zycia. bo jak facet ma duzo bab-to jest ok, ale jak baba ma chlopow-to dziwka. nienawidze tego oklamanego spoleczenstwa i potem takie kobiety jak ja-slabsze psychicznie-sa jeszcze bardziej slabsze.

Gość ja pieerdoleeeee
był Twoim pierwszym?

Gość xoxox
tez bym tak miała, gdybym nie była pierwszą. Teraz ty jesteś dla niego najważniejsza. Staraj się być jak najlepsza w łóżku, robić mu jak najbardziej dobrze, by aż jęczał z rozkoszy. Przejdzie ci rozpamiętywanie jego byłych, bo przecież mu z tobą w łóżku jest o wiele lepiej ;]

Gość wiecie co..
też miałam ten problem. przez chwilę. mój obecny nie jest moim pierwszym, ani ja jego. tyle, ze ja przedtem spałam z jednym mężczyzną, a on z kilkoma kobietami. na początku mnie to zabolało, zaczęłam się porównywać do byłych, zastanawiać, czy może z którąś było mu lepiej...a potem doszłam do wniosku, że on nigdy nie dał mi powodów, bym tak myślała. jest mi wierny, kocha mnie, nosi mnie na rękach, w łóżku jest cudowny. to, ile miał partnerek nie rzutuje na nasz związek.poza tym, że powiedział mi, ile ich było, to sprawy tak jakby nie ma. dzięki takiemu myśleniu szybko uwolniłam się od zamartwiania i rozmyślania...

bo jak facet ma duzo bab-to jest ok, ale jak baba ma chlopow-to dzi**a. nienawidze tego oklamanego spoleczenstwa i potem takie kobiety jak ja-slabsze psychicznie-sa jeszcze bardziej slabsze. Ale jak facet nie miał żadnej to jest żywym gównem, kobietę się podziwia jeżeli jest do tego ładna . Równowaga w naturze zatem zachowana :classic_cool: