Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerfik82

jaki wózek dla dziecka kupić?

Polecane posty

Gość gerfik82

za jakiś będę musiała kupić wózek... I tu pojawia się problem! Jaki? Zastanawiam się miedzy mutsy, quinny, bebe confort ( mura-nowy model) oraz stokke. Narazie najbardziej jestem za stokke, chociaz ma kosmiczny wygląd jest lekki i łatwo się prowadzi. Jednak proszę o rady od doświadczonych już matek, ponieważ wiadomo ze jezdząc po sklepie wózkiem nie jesteśmy w stanie stwierdzić który jest naprawde dobry, tylko uzytkując go w normalnych warunkach.z góry dziękuję za podjęcie tematu i rady!pozdrawiam!!

Gość emilcia79
mutsy i bebe confort sa strasznie ciezkie dobrze sie prowadza ale jesli bedziesz musiala wnosic po schodach to odradzam.quinny po kilku miesiacach bedzie ci klekotal na wszystki strony. stokke nie znam

Gość emilcia79
wlasnie ogladalam stokke ale jak dla mnie za kosmiczny

Gość gerfik82
dziekuje bardzo za odpowiedz! tzn. ten stokke jest kosmiczny, to fakt, ale jest naprawde leciutki, mozna go prowadzic jednym palcem.tylko tak jak pisalam tymi wozkami moge jedynie po sklepie pojezdzic, a wazne jest to jak sie sprawdza podczas uzytkowania! ten jane faktycznie jest fajny! dzieki!

Gość mutsy forever
mutsy urban rider, może i ciężki, ale prowadzi się jedną ręką, pokonuje wszystkie wertepy, wiatr go nie przewróci, jest solidny. Może trochę ciężki, ale ja daję radę znosic go z II piętra, przyzwyczaiłam się po prostu.

Gość popierammm
Mutsy Urban Rider. Jak dla mnie wcale nie jest ciężki (ale ja mam windę ;-) ), prowadzę jedną ręką a drugą wieszam się na telefonie (no coś przez te 2 godziny spaceru trzeba robić). Młoda jeszcze młodziutka jest więc używam gondolki, ale koleżanka ma roczniaka i jeździ spacerówką - też nie zamieni mutsy na nic innego! Szczególnie jeśli liczy się łatwość składania (do samochodu np.) - w zasadzie jednym ruchem, koła też się ściąga banalnie łatwo. Ja jestem zachwycona (ale porównanie mam tylko z takim zwykłym Baby Lux - do bani, musimy szybko gdzieś go opchnąć, po miesiącu zrezygnowaliśmy z niego... i tylko zajmuje miejsce)

Gość gerfik82
dziekuje bardzo za pomoc!! pozdrawiam!

Ja mam quinny buzz 3. Jak na razie jestem baaardzo zadowolona. Jedyny mankament jak dla mnie to malutki kosz na rzeczy pod wózkiem. A wózek mozna spokojnie prowadzić jedną reką. Dodam że na razie przetestowałam tylko gondolę.

Gość mutsy
teraz już używam spacerówki, wcześniej gondola i nosidełko-fotelik- z wszystkich części jestem zadowolona. a propo's-fotelik i gondola jest na sprzedaż-jeśli ktoś chce, to zapraszam...