Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Skąd jesteście ?

Polecane posty

czyli nie tak do konca nas opuscilas :D czego Ci tam najbardziej brak z naszego regionu? ja jakis czas mieszkalam we Wrocławiu

Wredniak n seksu zadnego wowczas nie bylo;) masz racje nie bede zanudzac:classic_cool: Ty lepie o swoich podbojach napisz;)

Wody ,wody ....Ale najbardziej przeszkadzają mi odległości(wałbrzych),ulice oddzielone górami.Od jednego miejsce do drugiego kilka kilometrów przez pustkowia:( Ohydne miasto.Brakuje mi miłych i życzliwych pracowników w urzędach,miłych sklepowych i wszystkiego co olsztyńskie :(

Cholera,źle mi tam,tam jest dziwnie i obco.Jakoś tak inaczej,odrapane domy ,smutni ludzie bez perspektyw,ot,cały Wałbrzych:(

Setunia - nie mam tyle czasu, żebym o swoich podbojach pisał. Teraz jesteśmy przy Tobie. No to powiedz, kiedy i gdzie miał miejsce Twój pierwszy raz (seks oralny - w obie strony, pełny seks, idp.).

mogę Ci podsyłac Olsztynską :D ;) i wodę z jezior w buteleczkach to Ci nie zazdroszczę tej nowej lokalizacji mi we Wrocławiu brakowało jeszcze drzew :D i tej malej przestrzeni gdzie idąc ulicą mijam codzien te same twarze - chyba taka małomiasteczkowosc siedzi we mnie. ale nie wygoni mnie stąd nikt i nigdy wiecej ,tu jest moje miejsce

Moje też :) Powiedzałam sobie,że kiedyś tu wrócę. :)Ale Wrocław jest piękny,pomimo braku jezior itp. Tam mogłabym mieszkać.

oj nie ja tam mieszkalam rok i wiecej nie chce , za ciezkie powietrze i jakos tez obco się czulam poza piekną architekturą miasta to niewiele mnie tam zachwycilo

A ja polubiłam to miasto,ale nie aż tak żeby na nie Olsztyn zamienić :) Chociaż marzy mi się kościelny w katedrze wrocławskiej.Nawet już rozmawialiśmy wstępnie w kancelarii.Ale ciężko...

super , no to miejsce powala na kolana :D wiec powodzenia 🖐️

izabellinka a to Twoj ksiąze jest z Wrocławia? czy z Wałbrzycha?

Chyba powodzenie to za mało ,to się pewnie przekada na pieniądze. Ale p?óki co jestem w naszym kochanym Olsztynie. Idę spać oddychając świerzym powietrzem. :)

Gość z bushu byla Elza
Ty Krzaken mozesz byc najwyzej z Buschen :P

Gość katja26
Warszawa :)

Gość asus
łódzkie

Gość lerłomerlę
POLSKA

Gość byc moze bidronka
wrocław