Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FlowerEstate

Ryanair

Polecane posty

Gość FlowerEstate

Hejka kochani,wczoraj na onecie podali ze Ryanair wycofuje sie z lotow z Bournemouth do Wroclawia!!! Niemozliwe! Wychodzi na to ze ani z southampton ani z Bournemouth nie mozna dostac sie do Katowic czy Wroclawia! Ktos ma jakies informacje na ten temat? Oni tak sobie gadaja, czy to pewne? No i Ci z okolic Southampton i bournemouth jak macie zamiar dostac sie do Katowic czy Wroclawia? Dzieki za informacje

Gość FlowerEstate
Nikt sie nie przejal ze nie mamy czym latac??

Gość od 28 marca
od 28 marca dopiero , a potem nie wiem .

Gość od 28 marca
a po za tym najmniej nas z tych okolic w Anglii , najwiecej z Bialostockiego i pomorskigo czyli polish wiocha

Gość FlowerEstate
No sama nie wiem, w sumie za kazdym razem jak lecialam to normlanie pelno po brzegi, sama jestem zdziwiona! Najpierw lecial Wizzair tylko do Katowic i bylo ok, potem nagle Ryan zaczal leciec do Wrocka, i moze wtedy to sie nie oplacalo, ale potem Wizzair sie wycofal, i w sumie z poludniowej Anglii do poludniowej Polski byl tylko Ryan tylko Bournemouth Wroclaw. Odwidzialo im sie ponoc bo za drogo musieli placic za pomoc przy ladowaniu i starcie, a nie bo ludzi brakowalo! Normlanie jestem roztrzesiona od wczoraj i martwie sie jak nie wiem. Moj lot 12-17 marzec jest ok, tak jak piszesz do konca marca jest oki, a potem to wczoraj mi w ryanie powiedzieli ze narazie wszystko dowolane, ale dalej rozmawiaja z lotniskami.Mozliwe ze to tylko taka sciema i wszystko wroci? No bo co, nagle wszyscy beda zapychali do Ladynu? Toz to masakra! A zauwazyliscie ze w sumie to podal tego newsa Onet a nie Ryanair na swojej stronie?

Gość FlowerEstate
No i jeszcze pare innych, w sumie maja cofnac loty do 6 polskich miast, czy jakos tak, wie ktos cos? moze jakis pracownik ryana sie nawinie? prosze o pomoc, bo nie mam pojeciajak sie do domu dostac gdzies w maju-czerwcu.

Gość a ja na pewno
Ty-polish wiocha sam jestes ha ha ha, nieuku jeden, nie ma wojewodztwa bialostockiego no ale co sie dziwic\/// uczyc sie nie chcialo, w Londynie nie ma juz potrezby bo na cidera starczy i tak zenada!!

Gość a ja na pewno
chcialam tez zauwazyc ze takich pokrak jak z katowic i lodzi nigdzie nie widzialam, ludzie mali.,przewaznie z jakas krzywica bo pokoleniowo niedozywieni, tepe pyszczki, laski brzydkie wroclaw troche lepiej, ale zeby tam wiochy nie bylo to tez nie potwierdze, mieszkalam ztakim jednym kiedys w jednym domu- po kapieli zawsze zostawaly w wannie rude obrzydliwe wlosy lonowe, brrrrrrrrrrrrrrr

Gość FlowerEstate
Ej, nie robcie wiochy ;) Proste pytania, nie tam od razu zeby kogos wyzywac albo cos, ma problem i porsze o pomoc :) Nie mam pojecia jak sie do domu w odwiedziny dostac wuec zostanmy przy tym temacie ;)

Gość betaetasreta
do ja napewno-- ciekawe jaka ty jestes pokraka albo nie wiadomo kim jeszcze. Nie ublizaj innym bo cie cos zlego spotka. Jak mozna tak pisac na ludzi. Zal mi cie

Nie wazne kto o kim co mysli, dziewczyna m aproblem, a wy jak zwykle bez sensu dyskusja. Moze rzeczywiscie ktos ma jakies wiarygodnie informacje?

Gość sprezynka
tak to prawda.wczoraj przeczytalam na onet.eu ,ze likwiduja polaczenia z wiekszoscia miast.ale od marca.wejdz na onet eu i tam w wiadomosciach mozna cofnac na wczesniejsze-z poprzednich dni.mam nadzieje ze znajdziesz.niestety nie potrafie wkleic linka.pozdrawiam

Gość sprezynka
Ryanair zawiesza loty do Polski

Gość sprezynka
to jest naglowek tego artykulu.moze w ten sposob znajdziesz

Gość czekoladowa panienka
eeee a co mnie to, jak ja zawsze latam ze stanstead?

No na onecie to czytalam i zastanawiam sie czy ktos jest poinformowany, ze to moze taka troche sciema i dogadaja sie z lotniskami, co? Kurcze nie mam jak sie dostac do rodziny :/ I co mnie najbardziej zaskakuje, to ze ludzi zawsze sporo, tylko polskie lotniska sobie zapragnely podniesc cene za pomoc przy ladowaniu i starcie, mam nadziej ze sie dogadaja :/

Gość FlowerEstate
Jkies nowosci o lotach? Ktos cos dzwonil, pytal wie?

Gość A z Luton nie lataja
Do Warszawy wcale. latam Easyjetem

Gość hellol
a czym najlepiej leciec z Edynburga do Warszawy?

Gość FlowerEstate
Musisz sprawdzac rozne firmy i porownac sobie ceny, masz szczescie ze masz w czym wybierac, ja nie mam wogole zadnego lotu do jasnej cho...y ;) Ktos cos wie, slyszal, co jest z Ryanair loty bournemouth do wroclawia, albo wizzair bournemouth do katowic, albo cokolwiec z bournemouth na poludnie polski ???