v33 0 Napisano Styczeń 27, 2009 twoja opinia psiaro jest mało wiarygodna wiec zamilcz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wielbicielka psow Napisano Styczeń 27, 2009 radzilabym zamknac pysk bo jako wlascicielaka psow oddam cie na paluch :o http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html google nie gryza :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
v33 0 Napisano Styczeń 27, 2009 rozwalasz temat i z przyjemnej dyskusji robisz bagno :) wiem ze takim ciołkom to sprawia przyjemnosc wiec jako mądrzejsza znikam z tematu pozwalając innym przyjemnie dyskutowac i dzieczyny ten smiec pojdzie za mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wielbicielka psow Napisano Styczeń 27, 2009 lec lec...poskarz sie warkoczykowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k______a 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Yyyy dziewczęta nie kłućny się :D Może być fajnie. ja nawet już sobie kupiłem pieczywo ryżowe do jaedzenia na śniadanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k______a 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Hej :) ja już zaczynam ! Na śniadanie zjadłem 2 kromki ryżowego pieczywa z serkiem paprykowym :P A jak wam idzie :D Kiedy zrobicie a6w ? ja mam zamiar po południu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
last time on diet 0 Napisano Styczeń 28, 2009 hej :) Ja biorę się włąśnie za sprzątanie domu (zanim Mum przyjdzie :P). Później kawka, śniadanko i szóstkę zrobię przed południem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k______a 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Powodzenia w sprzątaniu :P Ja sprzątamj u siebie już 3 dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k______a 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Jeeee :P Zrobiłem to :D Zrobiłem :) Mam za sobą ok 40 min. ćwiczeń w tym 6 weidera :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqmber Napisano Styczeń 30, 2009 hej! jak tam cwiczenia? ja juz drugi dzien robie ;) milego wieczoru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k______a 0 Napisano Styczeń 31, 2009 hej na ja dziś czwarty dzień :) I nawet dobrze jest (jeszcze) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach