Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaNowa

Krępujące zapachy przy pozycji 69

Polecane posty

Gość DziewczynaNowa

Hey, widzę, że na tym forum jest wiele odważnych tematów dlatego ja też postanowiłam napisać coś i zapytać. Ostatnio próbujemy z moim facetem pozycję 69. Tak, że on leży a ja jestem na nim. Ja mu ładnie robię lodzika liżę jajeczka on mi liże cipkę. Trochę mnie to krępuję jak on mnie liże bo wiem, że jego nosek jest na poziomie mojej drugiej dziurki. Boję się czasami, że on coś tam może poczuć, po kąpieli nie mam gwarancji czy wszystko dokładnie umyłam. Wstydzę się o to jego zapytać, może on coś tam czuje ale nic nie mówi. Czasami zmieniamy pozycję 69 i to on jest nade mną. Oboje się myjemy w wannie przed kochaniem, ale muszę przyznać, że jak mu lizałam jajeczka w tej pozycji również miałam nos przy jego pupie i leciutko poczułam trochę zapach kupki. Nie przeszkadzało mi to bardzo bo to był taki bardzo delikatny i połączony z świeżą kąpielą. Czy wy dziewczyny i faceci też czasami coś tam czujecie w tej pozycji?. hey

Gość abnuiopnvsdjm
ile masz lat?

Gość kii8
kretynko zal mi ciebie.///zerzygam sie

Gość 30 paro latka
nic co ludzkie ,nie jest nam obce!;-)

Gość o rzesz wesz
ja p ...do szkołyuczyć sie innych cyfr nie ttylko 69 głąby! potem powtrastajaz was niedouczeni lekarze urzędnicy !

Faktycznie, to jest po polsku: \"ja p ...do szkołyuczyć sie innych cyfr nie ttylko 69 głąby! potem powtrastajaz was niedouczeni lekarze urzędnicy !\" A jak będzie po naszemu? ;-)

DziewczynaNowa: Jeśli tak wrażliwe masz powonienie, polecam Wam żele Durexa. Po kąpieli lub prysznicu, stosować je na ciało czyste i gwarantuję piękne zapachy, wraz z wrażeniami dodatkowymi. Szczególnie miętowy. Sprawdź.

Gość ja wymięęęęęęęękaaaaam
-lodzik -jajeczka -cipka -nosek -dziurka -pupa -kupka Wyczerpałaś moja dzienną porcję tolerancji na postępujący infantylizm społeczeństwa

Gość subs
Po przeczytaniu tylu zdrobnień z moich usteczek popłynęły żywą strużką tęczowe wymiocinki i efektownie chlupnęły na klawiaturkę :classic_cool:

Gość DziewczynaNowa
facetpoprzejsciach. Dziękuję za radę, znasz nazwę tego żelu i czy on przypadkiem nie podrażnia skoro to mięta ?.

Gość Tola 69
Wszystko jest O.K. panuj nad zwieraczem, mocny pierd potrafi nawet zburzyć grzywkę partnera .

Gość ja wymięęęęęęęękaaaaam
subs :D

Gość tik-takowa
facetpoprzejsciach..:)) Dobrze radzi....choć przyznam sie szczerze,że mnie zaskoczyło to pytanie ale po to sa fora...ja na szczeście nic takiego nie czuje i moj facet tez nie...:))) Są też kremy do higieny intymnej o pieknych zapachacz ...:))))

Gość DziewczynaNowa
tik-takowa może mi jakieś kremy polecisz ?. Smarujecie się nimi przy odbytach czy są to płyny do kąpieli intymnej ?.

Gość oleeeeeeeeee
soraya albo ziaja np migdałowa do higieny intymnej i nic nie śmierdzi albo żel z durexa miętowy jak już ktoś radził

Gość tik-takowa
Możesz stosować płyny do kąpieli i kremy..skoro muwisz,że myjecie sie przed sexem to zapach musi sie utrzymac...:)))

Gość tik-takowa
Ja polecam płyn do higieny intymnej Ziaji "INTIMA"..są rózne warianty zapachowe..bardzo ładny jest brzoskwiniowy...I cena też jest przystępna..:))

Gość Lesssss
Nie jest oblesna,ja tak sie kocham z moja kochanica i jest zjebiscie!!hahhahahahahhahah Mohery nie powinny tego czytac,bo zejda z tego swiata:))) hhahahahhahahahhahh....A to ze dziewczyna pyta,to zaden wstyd,skonczyla sie epoka po Bozemu:))Nie napisala nic co by wskazywalo na wynaturzenie,poprostu nie nudza sie w lozku !!!Pozdrawiam MOHERY:))) hhahhahahahahhh.......

Gość Lesssss
Ja jestem do tego stopnia niemoherowy, że wylizuje odbyty nawet zdziczałum rosomakom na szkolnych wycieczkach :)

Gość tik-takowa
Lessss ma racje..:)) Może i jets to temat troche obleśny ale z zycia wzięty..:)) Koniec z nudą w łóżku....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tik-takowa
Myśle,że twój problem można łatwo rozwiązać...:))) A płynów i kremów na rynków jest bardzo wiele...:)))

Gość pixel
Co do samego faceta to sadze ze jest w takim transie ze mu to nie przeszkadza.. natomiast jesli ty czujesz dykomfort sprobuj kupic w sexshopie zel zapachowy lub zapachow-osmakowy... pozdro

Gość zolzaa
nie ma to jak kupka wymieszana z mietowym zelem mniam mniam

Gość olololololalalal
fuuuuuuuuu jak wy sie myjecie ze smierdzicie gównem po kapieli;/

Gość szparek
Ja podczas 69 skupiam się na tym, aby dogodzić Żonie.