Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAMPA PODLOGOWA

tANIE MEBELKI DO POKOJU NIEMOWLAKA

Polecane posty

Gość LAMPA PODLOGOWA

CZY WIECIE GDZIE MOGE KUPIC W MIARE TANIE I SOLIDNE MEBELKI DO POKOJU NIEMOWLAKA? CHCIALABYM LOZECZKO PRZEWIJAK I KOMODE. MYSLALAM O ZAKUPACH W IKEA ALE MOZE DORADZICIE GZIE W INNYCH SKLEPACH MOZNA UPOLOWAC COS INTERESUJACEGO?

Gość ja tez mialam dylemat
osobiscie uwazam ze allegro jest najlepszym sklepem jaki wymyslono. Ceny nawet z kosztami przesyki sa duzo nizsze niz w sklepach. Na allegro sa teraz promocje itd i np ja nie chcialam łóżeczka tylko kojec, kupilam na allegro piekny ze wszystkim z przewijakiem pałąkiem itd itd i zaplacilam o 100 zl mniej niz u mnie w miescie a towar ten sam i ta sama firma.

Gość LAMPA PODLOGOWA
JA ROWNIEZ MNOSTWO RZECZY KUPUJE NA ALLEGRO. JEDNAK MALY BEDZIE MIAL OSOBNY POKOJ KTORY JEST PUSTY I CHCIALABYM GO JAKOS ZAGOSPODAROWAC.

no to mozesz kupic na allegro łóżeczko przewijaki itd jak znajdziesz wszystko u jednego sprzedawcy to jeszcze mniej zaplacisz. Ja do pokoju malego wlozylam komode taką wiekszą, regal na zabaki, kojec, maly stolik by ulozyc na nim wanienke i wykąpac dziecko i lampke nocną a no i fotel dla mnie jak dziecko bylo by chore czy marudne i trzebabybylo je obserwowac. Sciany ozdobilam piankowymi naklejkami z kubusia puchatka a na sufit nakleilam kilka fluoresencyjnych gwiazdek :D wszystko kupilam na allegro poniewaz ceny u nas w sklepach meblowych itd sa porazające a jakos towaru marna.

Gość LAMPA PODLOGOWA
WIESZ PATRZALAM NA ALLEGRO ALE NIEMA TAM ZA BARDZO INTERESUJACYCH MNIE RZECZY OWSZEM SA KOMODY Z PRZEIWJAKIEM ZA 700ZŁ ALE TO LEKKA PRZESADA.

Ja kupiłam meble z serii capslock. Łóżeczko mam turystyczne bo tak mi się podobało a z mebli kupiłam komodę, regał, szafkę, łóżko (na przyszłość) i biurko któe teraz służy jako miejsce do przewijania a jak synek był mały to do postawienia wanienki. Ja jestem bardzo z nich zadowolona

Gość LAMPA PODLOGOWA
AGUNIA81 MOWISZ O MEBELKACH Z SERII BLACK RED WHITE? I JAKI KOSZT CIE ZA TO WSZYSTKOW YNIOSL?

Gość a moj roczniak
to kup meble nie dziecinne tylko zwykle i zaplacisz polowe ceny :> np black red white lub bodzio ja osobiscie mam linie kullen z ikei i sobie chwale szafa 3drzwiowa za 350zl komoda 7 szuflad za 280 zl i lozeczko z allegro drewexu za 180zl z czasem zagraci ci sie pokoj ze bedziesz patrzyla co wywalic ja mam teraz w pokoju u malego zjezdzalnie domek ogrodowy basen z pilkami dziesiatkiz abawek hustawke krzeslo do karmienia pchacz stolik itd... i pokoj ma 25m kw a nie mam jak tam wejsc :/ po roku a rok temu byl niemal pusty dokupilam szafe zeby sciany nie byly gole :)))

Gość a moj roczniak
a jesli chcialabys bardziej funkcjonalne niz tanie meble to VOX sa super, wlasnie zastanawiam sie nad zakupem lozka dla mlodego takeigo co z nim rosnie :D niestety one tez ladnei ksoztuja ale.. warto

Gość a moj roczniak
nie wiem jaki masz duzy pokoj i ogolne warunki mieszkaniowe, ale na parwde na poczatek radze Ci kupic tylko komode regalik jakis i lozeczko a potem dogracisz wanienka wozkiem i zabawkami, dziecku wiecej mebli nie potzreba a jak starsze to pewnie bedzie chcialo juz mebelki ktore w danej chwili beda modne itd... no i tzreba tez wziac pod uwage ze male dziecko niszczy, moj rozruba bardzo niszczy meble wiec szkoda by mi bylo podarowac mu meble za kilka tysiecy :/ aczkolwiek wiem ze sa ladne :D

do :ja tez mialam dylemat ---czyli Twoje dziecko bedzie spac w oparach ceraty i folii? tzw. łózeczku turystycznym??????????????/SZOK.

Gość LAMPA PODLOGOWA
MAM 3 POKOJOWE MIESZKANIE I 1 POKOIK BEDZIE DLA SYNKA. MA ON MOZE JAKIES 10M2. WLASNIE MYSLE TYLKO O LOZECZKU PRZWIJAKU I KOMODZIE EWENTUALNIE JAKIS REGAL NA MISIE.

Gość mnie sie najbardziej podobaja
mebelki z Ikei seria Mammut, poniewaz jako jedyne do tej pory widziane sa kolorowe, a nie nudne drewniane lub biale i te zamierzam kupic jak tylko dowiem sie czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka :D Seria ta zawiera lozeczko, komode, szafe, stoli i krzeselka dla maluszka...Bede jeszcze musiala poszukac przewijaka i innych drobiazgow, ale juz jestesmy zdecydowani na ta serie.

Gość polecam Ci
pzrewijak gulliver z ikei taki do zawieszenia na scianie ma mase kieszonek i wogole jest ok albo najzwyklejszy na lozeczko, komoda z pzrewijakiem jest beznadzieja bo potem gdy dziecko jest starsze i tak sie z tego nei korzysta a staje sie meblem malo aktualnym dla wystroju :)

Hmmm...ogladalam je juz w Ikei i wydawaly sie ok. Pewnie, ze nie sa jakies super extra jakosciowo :), ale strasznie podobaja mi sie kolory i ksztalt, wiec dla niemowlaka wydaja mi sie w sam raz. Ja mam spory dom i wszedzie biale meble lub drewno i obiecalam sobie, ze mojemu dziecku zrobie prawdziwy kolorowy pokoik, stad wlasnie w gre wchodza tylko korowe mebelki. Najwyzej za 3-4 lata wymienie mebelki i juz. Mnie sie jednak najbardziej podobaja.:) Do polecam ci - A co do tego przwijaka to weszlam wlasnie na strone Ikei i nie moge go znalezc...Z tj serii sa jakies krzesla i stoliki, ale nie ma przwijaka...

Gość polecam Ci
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80141708 widzę, że teraz jest już jako antilop i ma białe obszycia, ja mam taki kupiony nawet w tej samej cenei jako gulliver 2 lata temu z granatowymi obszyciami, jest bardzo wytrzymały i malo miejsca zajmuje

Super, dzieki za linka :)

do wypowiedzi "do :ja tez mialam dylemat ---czyli Twoje dziecko bedzie spac w oparach ceraty i folii? tzw. łózeczku turystycznym??????????????/SZOK." mam pytanie czy ty widzialas kiedys kojec? Jaka cerata i folia bo niebardzo rozumiem? Mozesz jaśniej? Moj kojec nie ma nic z ceraty i foli - jest z materialu przewiewnego w wiekszosci skladającego sie z moskitiery wiec gdzie niby tą cerate zamontowac ? Mialam wczesniej drewniane lozeczko i tylko mnie wkurzalo, wiecznie wypadający smoczek za lóżko , pośiniaczona glowa dziecka od wyracania sie itd i jak dla mnie lozko drewniane mi nie podpasowalo.

Gość LAMPA PODLOGOWA
jak dla mnie lozeczko turystyczne ma sluzyc w podrozy gdzie nie ma opcji rozlozenia prawdziwego drewnianego lozeczka. nigdy bym malemu nie kupila kojca jako lozeczka do domu moim zdaniem jest mniejsza cyrkulacja powietrza niz w drewniamym i i co prawda wykonanie, kawalki materialu, jednak sa gusta i gusciki.

no nie wiem zabardzo jaka jest roznica w tej cyrkulacji pow poniewaz tam gdzie w standardowym lozczeku sa szczebelki moj kojec ma " siateczke" wiec tak czy siak to pow dochodzi/ kazdy ma tam swoje zdanie ja mialam okazje przekonac sie o funkcjonalnosci drewnianego lóżeczka i teraz bede miala okazje przekonac sie o funkcjonalnosci kojca. Gdyby owy kojac okazal sie nie trafionym pomyslem kupilabym drewniane ale poki co potrzeby takiej nie widze.

Gość hej bez pzresady
a ja musialam kupić kojec bo mój syn po roku pzrestał się mieścić w łóżeczku drewnianym a na tapczanik był za mały, w kojcu ma super wygode bo ma wymiary 110 na 100, pzrewiewną siateczkę i nie wkłada nózek między szczeble co go budziło w łóżeczku

Ikea - jak dla dziecka wg mnie jest super! Cena ok, pomysłowe rozwiązania i wszystko kupujesz na szt a nie w komplecie. Moja chrześnica kiedyś pomalowała swoją szafkę pisakiem, i co? i nie dało się tego zmyć, pisak schodził razem z kolorem mebli i jedynie ratunkiem były naklejki ponaklejane na kilka szafek.. a w ikei idziesz i kupujesz same fronciki i po sprawie (my mamy trofast i tam właśnie tak jest - super są też kosze do tego systemu), a jeśli nie masz zamiaru za 2-3 lata wymieniać mebli to weź to pod uwagę, przedszkolaki mają nieziemskie pomysły :D

Gość LAMPA PODLOGOWA
blondyna ja dopiero nie dlugo rodze wiec niemowle nie bedzie sie bawilo zabawkami;-) trofast jest super ale to jeszcze za wczesnie. mysle o lozeczku i do niego chcem dokupic jakas komode przewijak i moze jakis regall.

A może wiecie gdzie można kupić w sieci tanie meble? Przeważnie dość spora różnica jest w cenie, tzn. te z sieci są tańsze, dlatego raczej bardziej opłaca się je kupić. Macie może jakieś namiary? Będę wdzięczna za wszelka pomoc?

do lampa podlogowa . JA tez myslalam regfalik komoda i lozeczko.... teraz mam 2 regaly 2 komody i pelno pojemnikow a dziecko ma 15 miesiecy . Ten system trofast jest super i moze kup sobie jeden taki regal z pojemnikami ani sie obejzysz a bd szukała go ;) bd miala dosc zbierania zabawek a tak tylko pyk pyk i wszystko do koszy z regalu;p

Gość ach te kafeterianki
Świetnie dziewczęta! Laska w 2009 roku pytała o radę a wy jej odpowiadacie 3 lata później. Gratuluję bystrości umysłu!

Gość ale temat dalej
jest aktualny i o tym można cały czas dyskutować. Z pokazanych na tej stronie zdecydowanie najbardziej podoba mi się projekt od dominikleno. Przesadzanie z kosztami zakupu mebelków dla dzieci jest pozbawione sensu, bo dzieci je po prostu niszczą. Z drugiej strony im wyższa jakość, tym dłużej meble przetrwają.