Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latkaaaa

Dziewczyna byłego odwiedza mój profil na n-k

Polecane posty

Gość 23latkaaaa

Kilka ładnych lat temu mialam chlopaka- bylismy razem krótko, ok.8 miesiecy (choc przed i po zwiazku duzo nas lączylo), była to dla nas obojga ta pierwsza niezapomniana miłość.... jednak i ja, i on ułozylismy sobie juz zycie na nowo, i to dawno temu. oboje juz kilka lat jestesmy w stałych zwiazkach. Ale nie wiem czemu, odkąd mam konto na naszej klasie obecna dziewczyna mojego bylego wchodzi często na moje konto. Tzn. byla kilka razy. Nie rozumiem dlaczego. O co moze chodzic?

Gość 23latkaaaa
Normalne? Ja jakoś na żadne profile byłych czy ich dziewczyn nie mam potrzeby wchodzić i nigdy tego nie zrobiłam, bo po co?

Gość ale i tak to normalne
ciekawość... porównywanie się... plotkarstwo... młoda jeszcze...

Gość 23latkaaaa
Ale nie rozumiecie - ja nie mam tam zadnego mojego zdjęcia!!!!!!!!!!!

Gość 23latkaaaa
My sie nie znamy, w dodatku ja już nie mieszkam w mieście w którym się wychowalam...

Gość remote control
Pewnie sprawdza czy dodalas zdjecia. Kazdy oglada w ukryciu profile swoich bylych i osob, ktore nie lubi, tylko nie kazdy potrafi otwarcie sie do tego przyznac:D

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a oni są długo razem??są małżenstwem??albo mają dzieci. chodzi mi o to czy sa powaznie razem czy tak chłopak-dziewczyna

Gość 23latkaaaa
Małżenstwem nie są ale są razem chyba 3 czy 4 lata już.

Gość ale ja też zaglądam na różne
profile... i nigy się nie ukrywam... a Ty wolisz zakłamanie i podglądanie innych po włączeniu opcji "chcę być niewidoczny"... skoro się pokazuje, to znaczy, że nie przejmuje się Twoim zdaniem... i po co ta cała afera???

Gość 23latkaaaa
jezy czy na kafe zawsze musi sie znalezc jakis "miły"? ja na n-k jestem sporadycznie, dlatego tez nie mam tam zdjec, w dodatku mam cały czas właczoną opcje ze widzę kto wchodzi na moje profile i zeby inni widzieli mnie. Ale ja z reguly wchodzę na profile kolezanek, czy kogos z rodziny a nie na profile bylych czy ich dziewczyn :O i to regularnie :O BO PO CO?

Gość kafeteriankaaaaaaa
bo ma nadziej, że zobaczy ajkies twoja zdjecia, jest ciekawa twojego wygląda. byla dziewczyna moja faceta też czesto odwiedza mój profil, kiedys to codziennie. po co? mam wrażenie, że ona miała nadziej, że nasz związek się rozpadne i była zdziwiona, że 'tal dlugo jestesmy razem' jak to powiedziała naszej wspólnej dobrej koleżance. ie, ze straciła fanatstycznego faceta, którego nie umiała przy sobie zatrzymać. ja byłam posrednim powedem ich zerwania, bo mój mężczyzna od pierszego spotkanie chciał mnie zdobyć jak to mi powiedział. ale ja byłam zajęta i nie głowie mi byly jakieś 'krzywe akcje', a on był z nia jeszcze związany.