Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa pyta

Związek z młodszym facetem!

Polecane posty

Gość ciekawa pyta

Czy któraś z Was jest lub była w związku z młodszym facetem? Co myślicie o takich związkach (takich poważnych)? Czy ma to jakieś szanse?

Gość Ex i
Ciekawe czemu nikt nie zadaje takich pytan w wypadku gdy facet jest starszy - czy zwiazek z mlodsza kobieta ma szanse? Faceci sie predzej starzeja.

Gość trutututu
kto Ci takich glupot naopowiadal ze faceci sie szybciej starzeja?

Faceci sie predzej starzeja. Bzdura. Nikogo nie szokuje 50latek z 35latka czy nawet z 30latka, nawet jesli facet ma zmarszczki i siwe wlosy. Widziales kiedys srednio zadbana 50latke z przystojnym 35latkiem?:O

to zalezy odpodejscia jesli bedziesz caly czas sie zastanawiac czy to wyjdzie bo jest mlodszy to nic ztego nie bedzie

Gość trutututu
mysle ze jezeli patrnerzy sa powazni to zwiazek moze byc rowniez powazny i wiek tu nie gra wiekszej roli.

Gość alison11
ja kiedys byłam, ale na matkowanie mam jeszcze czas:D

Ja jestem w zwiazku z facetem 3 lata modszym ode mnie. Jestesmy razem od 3 lat i poki co, bardzo dobrze sie miedzy nami uklada. Mam wiele znajomych par w takiej wlasnie sytuacji, z duzo dluzszym \"stazem\". Wiele zalezy od stopnia dojrzalosci kobiety i mezczyzny, wiec jest to raczej kwestia indywidualna.

trutututu kto Ci takich glupot naopowiadal ze faceci sie szybciej starzeja? Przecież widać na ulicach, że Polacy są zazwyczaj mniej zadbani o swych równieśniczek, a po 30 te różnice są wręcz rażące. descarada "Bzdura. Nikogo nie szokuje 50latek z 35latka czy nawet z 30latka, nawet jesli facet ma zmarszczki i siwe wlosy. Widziales kiedys srednio zadbana 50latke z przystojnym 35latkiem? " Mnie szokuje. Różnica paru lat w tę czy drugą stronę jest nieistotna, ale tak wielka może być przeszkodą.

Gość ciekawa pyta
Ja niedawno skonczyłam 25 lat a on ma 22. Mam koleżankę która od 3 lat jest w takim związku i jest im ze sobą dobrze.