Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opppsss

punkt g

Polecane posty

Gość opppsss

"Punkt ten ma znajdować się na przedniej ścianie pochwy (ok. 5 cm od wejścia) i być wielkości ziarnka grochu" czy mam rozumiec ze punkt g ma znajdowac sie kolo lechtaczki ?? wiecie cos moze na ten temat ?

Gość powiedz gdzieeeeeeee e
powiedz gdzie, powiedz gdzie jest punkt G ;)

owszem, podobno pod. a konkretnie łechtaczka, to cała tkanka , nie tylko ten mały punkt, która opasuje cewke moczową, i niejako wybija się "od spodu" juz w pochwie. dlatego niektóre kobiety przy jego masażu mają uczucie siusiu ;) (w końcu nic dziwnego, jak majstruja przy czymś co opasuje scisle cewkę)

Gość opppsss
serio pytam :D

a ja serio odpowiadam... :) (skąd MY mamy wiedzieć gdzie TY masz punkt G? :P) zresztą rózne maja róznie. mogę tylko dorzucić, że moge pomóc ci szukać, ale to chyba nie bardzo.. :classic_cool:

Gość opppsss
nie chce zeby ktos mi mowil gdzie ja go mam :P tylko chcialam o pomoc w interpretacji tego cytatu :D ok dzieki za odp

Gość bardzo inteligentny
nie ma czegoś takiego jak punkt g, po prostu niektore miejsca sa bardziej unerwione niz inne i ich stymulacja powoduje wieksze podniecenie i doznania.

Gość co ci sie przesuwa
własnie toż to mit jest albo kiepski w łózku jestem hehehehe

Gość co ci sie przesuwa
abo i nie heheheh

Gość nie_mam_go86
moj punkt g da sie wyczuc ,jest to taki groszek :) od wejscia pochwy ok 4 cm albo 3 ,tylko zauwazylam podczas sexu on mi sie jakby przesuwal sie glebiej :? no tak :) tylko nie umiem sie orgazmu doczekac ale prawie juz byl wiec pracujemy nad tym dalej :) powodzenia w szukaniu