Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gola2

POMOCY! Szukam torebki z wełny/włóczki...

Polecane posty

Witam, dzisiaj zobaczyłam świetną torebkę, ale niestety nie zdążyłam dogonić dziewczyny która ją miała. Torebka była czerwono-różowa z włóczki albo z wełny prawie cała oprócz uchwytu. Jeśli ktoś wie gdzie mogę dostać taką torebkę, albo ma jakieś zdjęcie czy cokolwiek to będę wdzięczna!!

Dzięki, w allegro siedziałam 2 h i przejrzałam wszystkie torebki. Niestety nic nawet zbliżonego nie znalazłam. W szmateksach raczej takiej nie znajdę, bo wyglądała na nową kolekcję raczej. Zresztą wydaje mi się, ze teraz takie modne będą torebki z wełnianymi lub dzianinowymi wstawkami, ale ten model i kolor mnie urzekł i siedzi mi w głowie cały czas;)

Cześć:) jeśli nadal jesteś zainteresowana taka torebką to zapraszam do mojego sklepu internetowego, jeśli coś wpadnie co w oko daj znać;) A jeśli pamiętasz jak wyglądała ta torebka mogę ją dla ciebie zrobić;) (zostawiam maila jak będziesz zainteresowana joannalach23@o2.pl ) Pozdrawiam J.

Gość anielska2
witaj,jeśli chcesz to wykonam dla ciebie taką torebkę wykonuje na szydełku różne rzeczy zapraszam na www.edyta-anielskie-szydelko.blogspot.com/

Świetne ! Chyba też przekonam się do takich wełnianych torebek, fajnie wyglądają i są modne:D