Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **filipinka***

zostane stara panna. na 100

Polecane posty

Gość **filipinka***

mam dola jak stad do Afryki :(( niedawno poznalam faceta. jest super przystojny. swietnie mi sie z nim rozmawia. spotykamy sie od miesiaca. wszystko bylo ok az do dzisiaj. otoz dzis ma urodziny i co?? nie, nie spedzi ich ze mna. jest bardzo zajety... pewnie pojdzie sie napic z kolegami. jest mi smutno z tego powodu. a myslalam, ze spotkalam wreszcie normalnego faceta. ehh chce mi sie plakac :(:(:(:(:(:(:(

Gość **filipinka***
dla mnie to jednoznaczne. nie traktuje mnie powaznie. chociaz gdy sie widzimy jest tak super. jest czuly, mily. juz sama nie wiem... bardzo chcialabym z nim byc dzisiaj :(

Gość **filipinka***
no tak ja rozumiem, nie bede mu robic wyrzutow. ale mnie to tak cholernie zżera od srodka. widujemy sie rzadko i myslalam, ze chociaz dzisiaj. a moze sie spotka z jakas inna aaaaaaaaaaaa oszaleje

nie panikuj mala... spoko niech idzie z kumplami, daj mu troche wolnosci spotykacie sie tylko miesiac to po pierwsze po drugie moze on czekal na Twoja inicjatywe?? moze liczyl ze napiszesz ze masz dla niego niespodzianke... sytuacja sprzed roku, byl dzien kobiet, spotykalam sie z nim od miesiaca, a on wyslal mi tylko rano zyczenia i caly dzien milczal, mialam w opisie kiepski dzien potem go ochrzanilam ze chcialam ten dzien spedzic z nim nie dlatego ze jest dzien kobiet ale dlatego ze chcialam spedzic z nim czas... wiesz co uslyszlam?? myslalem ze nie chcesz mnie widziec bo masz zly humor... ehhh te baby stwarzacie sobie same problemy... takie wnioski wyciagnelam z tamtego zwiazku;)

Gość **filipinka***
mala mala nie taka mala mam juz 24 lata :( a jak nie pojdzie sie napic z kumplami tylko z jakas pindą?? wiem wiem jestem walnieta

Gość oseska powiem
nie traktuj go tak powaznie znacie sie tylko miesiac, hyba ma prawo spedzic wlasne urodziny z kim chce a ty nie jestes jego calym swiatem dziewczyno

no to pojdzie... omg ja mam tylko rok mniej... lala wyluzuj baw sie zyciem... bo popelniasz te bledy co ja... i jak Ci nie wyjdzie czego Ci nie zycze to ciezko to zniesiesz... proponuje nabranie dystansu, bo za takie zaangazowanie ostro dostaniesz po szanownych czterech literach;)

Gość **filipinka***
Głupia_idealistka -- masz racje, zachowuje sie jak kretynka. caly czas sobie wmawiam, ze musze miec dystans ale... no wlasnie ale...

proponuje odetchnac, odpoczac od niego... nie spotykaj sie tydzien;) to dobry motyw, na sile chcesz cos tworzyc, juz teraz natychmiast, bład! wszystko przyjdzie z czasem... jaaaa zeby cofnac czas i zebym wiedziala to co dzis wiem...;/ no nic szczescia zycze i spadam na radke heh i tak na 100% nie udana no ale poszukiwan szczescia ciag dalszy;)

Gość **filipinka***
zatem zycze udanej randki. trzymam kciuki oby sie udala :)

Gość **filipinka***
rozmawialismy i umowilismy sie na spotkanie innego dnia. dzis mu napisalam zeby sie bawil zeby szedl sie napic :) oj jaka ja dobra jestem hahaha

Gość **filipinka***
przyszlo mi cos do glowy. w sumie nie wiem na czym stoje. w zasadzie sie nie okreslil kim dla niego jestem i pewnie tego nie zrobi. czy jesli bym sie zapytala na najblizszym spotkaniu tak delikatnie kim dla niego jestem?? moglby sie sploszyc??

Gość **filipinka***
no trudno nikt mi nie podpowie :(

Gość lorii
moze zapytaj jak spedził dzien urodzin..i złoz mu w realu zyczenia:-)

Facet czasami potrzebuje wypadów z kumpolami. Koleżeńska przyjaźń (inaczej wyglądają rozmowy). Oczywiście są tego granice do tolerowania. Jak kobieta całkiem zdominuje faceta to osłabi związek zamiast go wzmocnić. Czyli tak go przytuli, że zacznie mu brakować powietrza :-D A urodziny ? - kobiety chyba większą wagę przywiązują do urodzin, sylwestrów itd..

Gość agata----
narazie nie zadawaj mu pytan kim dla niego jestes, faceci za tym nie przepadaja, ja kiedys zadalam i nie bylo milo:P chociaz do dzis to moj facet:)) poczekaj troche, zajmij sie soba, radzilabym go nawet troche olac:) ale tak troszeczke:) bo widze ze facet ci zaczal swiat przyslaniac;))

Gość **filipinka***
moze faktycznie glupi pomysl z tym zadaniem pytania. chyba zostawie to tak jak jest. co ma byc to bedzie...

Gość **filipinka***
ale w sumie ja mu sie nie narzucam i to mi nawet powiedzial, ze mu sie to bardzo podoba. bo reszta kobiet ktore poznawal byly nachalne. nie chce Go ograniczac. ale chcialabym wiedziec czy mu na mnie zalezy...

Gość **filipinka***
...

Gość Amant Wszech Czasów k.odweotwa
Z 27 stycznia są nieciekawi:P.Odradzam tego typka:P.