Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu i znowu

BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość znowu i znowu

Byłam na solarium siostry mojego faceta! Umówiłam się ze swoim ,że o danej godzinie tam będziemy. Na solarium jest stażystka. Mój facet poszedł już się opalać,a ja siedziałam na fotelu i czekałam na Niego. Za chwilkę przyszedł facet siostry mojego... Zrobił co miał zrobić. I siadł na fotelu obok mnie. Sa tylko dwa fotele!!! I mój facet jak wyszedł po opalaniu... spojrzał na nas jak na zbrodniarzy!!! Zaczął zachowywac się chamsko wobec mnie! Strzelał pół słówkami... Zrobilo mi sie przykro... Poszłam się opalać. Gdy wyszłam ,mój facet stał na tarasie,wyszłam do Niego. Powiedział ciężkim tonem,że śliniłam się do faceta Jego siostry! Przecież ja siedziałam kawałek od Niego! Nawet z Nim nie rozmawiałam! Po prostu siedział i pił puszkę coli! Powiedział,że wie jaka ja teraz jestem:( A ja po prostu siedziałam i czekałam:( Odpowiedziałam żeby zastanowił się co mówi i wybiegłam z tarasu i z salonu... Płakałam po drodze... Teraz nie wiem co robić. Czy pisać do Niego,czy zadzwonić. I dalej mu mówić,że nic nie robiłam. Czy siedziec cicho ! Bo ja nic kuźwa nic nie zrobiłam:( Dlaczego On taki jest???:( Z góry dziękuję jeśli któraś kobietka to przeczyta

Gość Popłudniowa Heerbatka
ale siara, ale skwarki!!!!!!!!!!!!

Gość znowu i znowu
Wiem napisałam może to wszystko jakos dziwnie... Ale to ze zdenerwowania ;/

Gość ....khvuv
strasznie jest zazdrosny,a czesto mu sie tak zdarza?takie akcje

Gość znowu i znowu
....khvuv tak,bardzo często! Niestety :( Ale co ja mam teraz robić?

Gość nie odzywaj sie olej po prostu

Gość ....khvuv
mi sie wydaje ze to on powinien sie odezwac pierwszy bo to on zrobil afere o nic, ja tez mialam kiedys podobna sytuacje ze swoim byl strasznie zdzrosny nawet nie moglam sie na nikogo spojrzec ale mi to az tak przeszkadzalo ze zerwalam z nim to bylo omoze po2 miesiacch chodzenia, ale wrocilam do niego przepraszal mnie plakal zesie zmieni i naprawde musze powiedziec ze sie zmenil nadal jest zazdrosny:) ale chamuja swoja zadzrosc wszytsko ma swoje granice

Gość znowu i znowu
Więc mam pierwsza się nie odzywać? Boże pewnie się nie odezwe i Jego pierwszy odezw będzie brzmiał tak "pewnie jestes z facetem mojej siostry i dlatego sie nie odzywasz" Nawet bym się nie zdziwiła ...:(

Gość Przypadkowaa
Co masz robić? Teraz masz czekac aż ten palant zadzwoni do ciebie i przeprosi za swoje zachowanie. Nic nie zrobiłaś. To on jest winny.

Gość ....khvuv
oczywiscie nie namawiam cie zebys z ni zerwala tylko opowiedzialm swoja historie jesi chodzi o zazdrosc , jak sie odezwie to porozmawiaj z nim powaznie na ten temat ze tak dalej byc nie moze, przeciez nie bdeziesz jego nie wolnica i bac sie ze cos zrobisz nie tak

Gość znowu i znowu
Ciężko tak się nie odzywać... Bo chciałabym złapać za telefon :( Ale nie będę głupia! Odezwie się pewnie ...ale ja nie mogę pierwsza... tak rozum podpowiada. Jeju dorosły facet!!! :(:( Najgorsze ,że to rani ...te zachowanie jest straszne

Gość popopo
nie rób nic , facet dziwny jakiś ,to już jest chyba chorobliwa zazdrość.

Gość Przypadkowaa
To mu odpowiesz: "nie nie jestem z facetem mojej siostry, a nie ozdywam sie ponieważ....tu wypowiedz wszystko"

Gość znowu i znowu
Czyli to znaczy,że jest o mnie zazdrosny tak? Powiedział jeszcze na tym tarasie "mogłaś bardziej cycki mu nadstawić!" A najlepsze jest to ,że siedziałam bokiem ,tak jakby odwrócona od niego! I miałam zapinaną bluzeczkę pod szyję!!! Więc jak mógł ktokolwiek widzieć moje "cycki" ??? Echhh

Gość jarząbek jan
Nie niszcz sobie życia , on cierpi na zespół Otella , powinniście się rozstać .

Gość znowu i znowu
On jest rozwodnikiem dla jasności...

Gość jarząbek jan
a wiesz jaki był powód rozwodu ?

Gość znowu i znowu
Ona okradała go z pieniędzy...Była leniwa. Jej nie odpowiadała Jego praca itd...

Gość jarząbek jan
to najczęstsze tłumaczenie chorych . Przemyśl to ! to będzie się nasilać, czy dasz rade ?

Gość znowu i znowu
jarząbku ale co ja mam teraz robić? Ja nie mam nawet ochoty teraz o czymkolwiek mysleć:( Po prostu powiedz mi co mam teraz zrobić? Odezwać się,zeby sobie to wytłumaczyć? Czy siedzieć cihco i czekać? Najwyzej się nie doczekam...trudno? Jeju...

Gość jarząbek jan
Ty ze swej strony nie rób nic , tłumaczy się winny . I tak jeśli on odezwie się do Ciebie , będziesz oskarżana o zaistniałą sytuację , w końcu wszystko będzie Ok ale na krótko , zazdrość będzie się nasilać coraz częściej ...

Gość znowu i znowu
Dobrze więc posłucham Waszych rad i się nie odezwe pierwsza. Oby to nie był zły wybór...:( Boziu

Gość znowu i znowu
bezedury przyżekam Ci ,że tak było jak napisałam!!!! Bardzo bardzo,z całego serca bym chciała żeby to była prowokacja:(

Gość Przypadkowaa
Jesteś strasznie jakaś lękliwa. Nie zrobiłaś nic złego. A siedzisz i sie boisz. Czego?

Gość znowu i znowu
Nie wiem czego się boję ... Ja mam za delikatny charakter :( Wiem,że nic nie zrobiłam. Wiem że nigdy nie robie nic złego:( a On tak mnie traktuje :(

Gość znowu i znowu
Bezedury no niestety to prawda. Ale ja nie rozkazuję komukolwiek wierzyć... Taki mam problem ,akurat ja. Może dla Ciebie głupi i nierealny,dlatego masz takie przeczucia itd. Ale mnie to dotknęło.

Gość .....kk.....
Twój facet chodzi na solarium ???? O bosze, to straszne :p jakiś pedał :p

Gość jarząbek jan
zastanów się czy jesteś w stanie trwać u boku tego mężczyzny .Jeśli masz możliwość postaraj się dowiedzieć od tej drugiej strony jaki był faktyczny powód rozwodu ? Bez obawy ! On się do Ciebie odezwie , ale teraz walczy ze złością , ( w solarium widział o wiele więcej ...) Będzie dobrze na jakiś czas , ale takie sytuacje będą się powtarzać co raz częściej.

znowu i znowu. Kobieto to żadna prowokacja, to po prostu zapowiedź tego co cię z tym facetem czeka w przyszłości. Wpadł w szał bo siedziałaś obok innego? A co by było jesł tuz przed jego wejściem zdarzyłoby sie coś co rozbawiłoby was i twój Men ujrzałby cie śmiejącą się wspólnie z obcym facetem. Przecież to normalna sytuacja, ale jak on by zareagował? wrzaskiem? Pomyśl co będzie kiedy zadzwoni do ciebie kolega, lub kiedy na ulicy spotkasz kolegę z dawnej szkoły itp... Zacznie cię okładać z wściekłości, czy zabroni wychodzić z domu. Facet jest chyba strasznie zaborczy i może to właśnie był powód rozwodu...