Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketchup billy

Dziewczyna walnela mi focha i obrazila sie, teraz oczekuje przeprosin...

Polecane posty

Gość ketchup billy

Witam !! Wrocilem zmeczony z pracy i ona o tym wiedziala. Na dodatek mam glowe zaprzatana sprawami remontu w domu. Dzis dziewczyna powiedziala mi, że jej rodzice wyjezdzaja na weekend. I nic wiecej nie powiedziala. Ja nie zareagowalem na to tak jakby ona chciala abym zareagowal. Powiedziala mi, ze widzi ze mi przestaje na jej zalezec, ze juz mnie nie pociaga bo nie zaproponowalem ze wpadne do niej pomieszkac przez ten weekend. Zaczalem sie smiac ze wyolbrzymia i ze przeciez sama mogla mi to zaproponowac bo to jej mieszkanie a nie moje. Po tym dostala ataku histerii zaczela na mnie krzyczec, ze nie bedzie wiecej brala tabletek bo nie widzi potrzeby, ze ona przestala mnie krecic niby i zaraz zacznie sie odchudzac ( a jest bardzo szczupla ) . Jak powiedzialem jej ze mogla mnie zaprosic to powiedziala z wyrzutem ze no sory ale nie bede sie narzucala i to ma wyjsc ode mnie a nie od niej. I teraz zawiodla sie na mnie na maksa, nie spodziewala sie takiego zachowania po mnie... Czy ja rzeczywscie cos zlego zrobilem ??

Pamietaj: Nie kłóć sie nigdy z kobieta. Kobieta zawsze ma racje......nawet jezeli nie ma :classic_cool:

Gość a real wise man
nie, powiedz jej, że jest pierdolnięta

Gość ketchup billy
ale ona teraz oczekuje przeprosin :-o zaraz swoim kolezankom powie jaki to ja nie jestem najgorszy i beznadziejny :-o za jakie grzechy ?

Gość dam ci rade
nie przepraszaj, bo nie ma za co, ale normalnie na spokojnie pogadaj z nią, że wina leży po obu stronach. bo ona mówi że nie będzie się narzucać, a równie dobrze ty możesz powiedzieć, że nie będziesz sie sam wpraszał... kup wino, czy co wy tam zwykle pijecie za alkohol :P, idź do niej w ten weekend, i szalejcie dniami i nocami :P

Gość pr
jak minie jej chcica to jeszcze cie przeprosi

Gość wolenapomarańczowo
nic złego nie zrobiłeś (no może nie powinieneś się z tegośmiać). ja mam podobnie, poprostu czasem chcę, żeby to on zaproponował że wejdzie. oj ile się napoczątku namęczyłam, ile razy nie wszedł bo czekałam ja na niego a on na mnie. ech... ty z powodu zmęczenia nie zrozumiałeś jej sugestji, ona przejęta myślą o wolnej chacie nie pomyślała o twoim zmęczeniu, powinniście na spokojne porozmawiać, szkoda tracić weekend:)

a po co ci taka idiotka? jak to mowia przyjaciol poznajemy w biedzie. a ona mysli tylko o sobie. ona powinna Ciebie przeprosić, a nie Ty ją:)

Gość Titunnia
oczywiście ze powienienes ją przeprosić, kup wino kwiaty i idz do niej bo zrobiłes jej straszna przykrośc

naucz ja ze za kazda pierdole bedziesz ja przepraszał, a walniesz w kolendarz.. albo weźmiesz z nia ślub i staniesz się panem pod pantoflem..

Gość Titunnia
myśle ze ona poczuła sie urażona twoim zachowaniem i rozumiem ją

Gość jakośtakoś
na kolana i błagaj o przebaczenie :D

Gość osoba_trzecia
I ty się jeszcze pytasz co złego zrobiłeś :P Człowieku, ona chce się przez ciebie odchudzać, a ty spokojnie na forum to opisujesz? Gdzie twoje serce, gdzie twoje sumienie :P

ja nie rozumiem, ale to pewnie dlatego, że jestem przeciwna wszelkim fochom .. bo takie coś nigdzie nie prowadzi. Ale jak widać, ona wie że fochem u Ciebie wiele zdziała.

ona teraz siedzi przy telefonie i czeka aż do niej zadzwonisz i przeprosisz:P

Gość osoba_trzecia
"ona teraz siedzi przy telefonie i czeka aż do niej zadzwonisz i przeprosisz" i ledwie może sie powstrzymac od tego, żeby napisać pierwsza :P

Oj ale jestescie! Tacy niby mądrzy. jej sie po prostu przykro zrobiło, ze zamiast sie domyslić, to zignorowałeś te informację o wolnej chacie. A to znaczyło dla niej, ze ci na niej już tak nie zalezy. To jak najbradziej NORMALNA kobieca rekacja. Takie juz jestesmy - że się nie domyslacie! A cała ta histeria potem to reakcja na poczucie przykrości. I wasze racjonalne tłumaczenie nic nie daje w takich przypadkach, tylko pogarsza. Kup kwiaty, powiedz jak ja kohcasz, przytul i nie przejmuj się takimi scenami. To typowo kobiece.

weź jej napisz, nie zadzwonie do Ciebie dopoki mnie nie przeprosisz.

... współczuję, znam takie histeryczki ^^. Jak nie chcesz się męczyć całe życie to zmień dziewczynę.

ale dlaczego onceniasz tylko jedna strone? popatrz obiektywnie na obie. Ona ma wolną chate liczy ze on sie domysli:) a jak wiadomo raczej na domysly liczyc sie nie powinno, ale pominmy to. on zmeczony i nie zastanawiajacy sie na tym co ona chce aby on sie domyslil, jest zmeczony ma duzo problemow na glowie ( o których ona wie) tak, wiec ona nie powinna walnac fochem ale zweryfikowac sytuacje i DOMYSLEC sie że on jest zmeczony i nie zrozumiaj jej sugestii - skoro lubi zeby sie inni domyslali dlaczego sama nie potrafi? PROSTE? a ta głupia baba fochem walneła i jeszcze powiedziała co jej ślina na jezyk przyniosła.

Gość fiołkowa00
A może ona poprostu ma dosyć proszenia Cię, żebyś przyszedł? Nie wiem jak jest u Ciebie, ale ja kiedyś ciągnełam mojego faceta do łóżka, na hasło że jest wolna chata nie reagował, więc zapraszałam go. Ale z czasem zaczął odmawiać. Dzisiaj też mam wolną chatę, rozmawialiśmy o tym przez chwilę, powiedziałam, że jak chce, to może wpaść, ale stwierdził, że jest zajęty i że jak mamy się spotkać to na mieście. Dodam, że ostatnio kochaliśmy się na początku stycznia. Już mi nie jest przykro. Wiem, że nie jestem dla niego atrakcyjna, dlaczego z nim jestem? Nie wiem, ale pewnie długo to już nie potrwa.

Powinno się różne rzeczy. Nikt nie jest idealny. Zwłaszcza gdy nas coś zaboli reagujemy przesadnie.

no dobra, ale on mógł zareagować tak samo, i do czego to prowadzi?