Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketchup billy

Dziewczyna walnela mi focha i obrazila sie, teraz oczekuje przeprosin...

Polecane posty

Mężczyzna jest z regułu stabielnijeszy emocjonalnie. W takich przypadkach on po prostu jako MĘŻCZYZNA ma wziąść pod uwagę, ze ona jest aktualnie rozchwiana :) I łagodzi sprawę. Bo ją kocha. Bo jest mężczyną.

Gość osoba_trzecia
"Mężczyzna jest z regułu stabielnijeszy emocjonalnie" - być może. Ale kobiety mają z reguły większą zdolność empatii. Czyli starać się powinny obie strony jednakowo, a nie jedna wali fochy, a druga jeszcze za to przeprasza. I nie ma znaczenia czy to kobieta, czy mężczyzna. Sto pfochowatym :P

Gość ketchup billy
wlasnie do mnie zadzwonila i walnela monolog o tym ze za kogo ja mam, ze nikt jej tak nie upokozyl i strasznie na mnie sie zawiodla i nigdy nie spodziewala sie. mam nie myslec ze jestem jakims pieprzonym gwiazdorem i ze mam nie robic sobie nadzieji ze ona chciala bo ona tez wcale mnie nie potrzebuje. po tym wszystkim rozlaczyla sie:-o nawet do glosu nie dala dojsc bo darla sie ze jestem prostakiem bo jej przerywam:-o na koniec powiedziala mi ze jeszcze taki sie nie urodzil ktoremu ona by sie nie spodobala i ktorego by nie krecila. ona ma 24 lata

Gość 987987987
ona może i przesadza,ale czasem takie fochy są spowodowane tym,że dziewczyna nie czuje się dla Ciebie taka atrakcyjna,jak była na początku.wcześniej na pewno od razu byś zareagował na jej sugestie.teraz po prostu tego już ,,nie usłyszałeś",bo masz seksu z nią pewnie pod dostatkiem i już ci do tego wolna chata nie potrzebna.a ona nadal by chciała czuć się tak samo atrakcyjna jak kiedyś.takie są kobiety.

mnie tylko nurtuje co Ty teraz chłopcze zrobisz? przeprosisz czy nie?

987987987 ...właśnie. Kiedyś nie byłby aż tak zmeczony, zeby nie zareagowac entuzjastycznie na informację o wolnej chacie.

Gość no nie... współczuję...
jakaś idiotka z tej dziewuchy.... Ja bym od niej zwiewał gdzie pieprz rośnie...

niezle to wasze tłumaczenie:) pomijając wszystko jej zachowanie wskazuje że nie jest z nia dobrze:)

Gość verra
problem jest pewnie glebszy, byc moze twojej dziewczynie od dawna cos nie paasuje w waszym zwiazku ale nie mowila ci o tym, jakies male rzeczy ktore w koncu zebraly sie i dziewczyna przy najblizszym twoim "potknieciu" wybuchla.

Gość teoretycznie ..
prawidlowa reakcja wyglada tak : mhmmm... ale extra bede cie balamucil caly weekend ... a ty juz mysl nad ulubiona pozycja

Gość C...hanna
Ano właśnie! Dziewczyna marzyła o upojnych nocach a ty jej tego nie zaproponowałeś. Sama ci tego nie zaproponuje bo jest kobietą. Kobiety uważają, że facet powinien pokazywać im jak mocno je pożąda.

Gość gość
Jestem kobieta ale ona dla mnie śmieszna jest żeby tak histerycznie reagować na cos takiego, to żałosne...trochę dystansu

Gość gość
Żałosne to dawanie rad po 9 latach.

Gość NÓW_______
dziewczyna miała rację.