Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodziutki taki chłopak..

Do kobiet w wieku 25 -30 lat ..................................................

Polecane posty

Czy wam się chce tyle samo seksu jak wcześniej ? Czy już powoli Wam przechodzi i wolicie rzadziej ?

Gość przechodzi no co ty
kobietom kolo 30tki chce sie zazwyczaj zdecydowanie bardziej niz mlodym...kobiety z czasem sie rozbudzaja :p odwrotnie niz faceci...

Gość przechodzi no co ty
no moze mlodziutki chlopak uwaza, ze 30latka to juz stara baba, ktorej nic sie nie chce ;)

Gość NIE KLIKAC 3D WHITE
a babka 50+?

Gość nie martw sie Bog Cie kocha
chce sie coraz wiecej

Gość do w Cipny
pewnie że im się chce bo ich faceci już nie mogą ( z tą samą babą ) hahaha :D przepraszam nie mogłem się powstrzymać. :classic_cool:

Gość przechodzi no co ty
a kto mowi, ze z ta sama baba...albo, ze kobieta z tym samym facetem? :p nie kazda kobieta w tym wieku jest w stalym zwiazku od lat :p

Gość sla
heheh30+ja tam zmieniłąm gruchota 34 letniego dowcipny na 18 :)i jest lepszy :p to wy juz nie mozecie stary impotencie

Gość NIE KLIKAC 3D WHITE
a ja sie pytam czy babki 50+ jeszce moga?

Gość do w Cipny
To raczej normalne że dziewczyna w tym wieku szuka kogoś na stałe przecież nie będzie szukała w wieku 40 lat . Przeważnie ma ochotę spotykać się dłużej niż na 3 razy .

Gość sla ty tez masz 18 lat
?

Gość fdedsadsss
oj chce się chce się jak sie ma dobrego faceta w łóżku hehehe ( jeśłi jest do kitu to gorzej wtedy tzreba zmienić na lepszy model)

Gość do w Cipny
>NIE KLIKAC 3D WHITE >Ja sie pytam czy babki 50+ jeszce moga? Jak mawiała pani Pelagia na pytanie "czy pani jeszcze może": 'No Pewno"

mi to się wydaje, że młodziutki chciałby z taką bardziej doświadczoną niż z młodą chichotką!:p

Gość do w Cipny
Pewnie że tak młody chciałby taką "starą" co mu wszystko pokaże ;) a Stary to młodą , niby już nie może ale kolesiom pokaże jaki to on jest Fifarafa że wyrwał małolatę co wczoraj się nauczyła "jak to się robi"

tak , chciałbym trzydziestke do łóżka :D

Gość przechodzi no co ty
>To raczej normalne że dziewczyna w tym wieku szuka kogoś na stałe przecież nie będzie szukała w wieku 40 lat . Przeważnie ma ochotę spotykać się dłużej niż na 3 razy . nie ma reguly :p poza tym to ,ze szuka kogos na stale nie znaczy, ze znajduje... i ze jest w staly dluzszym zwiazku pomijam kwestie, ze moze juz byc po rozwodzie kolo 30tki, bywa i tak :)

Gość do w Cipny
Może i reguły nie ma ale trzeba myśleć trochę ! Jak się ma 35 lat to trochę cięzko brać się za "męża i dzieci" bo dziecko będzie miało 15 lat a ty będziedziesz starym pruchnem po 50tce i nie dogadasz się .

Gość przechodzi no co ty
ale to juz chyba troche nie na temat :p ja sie odnosilam tylko do wypowiedzi > pewnie że im się chce bo ich faceci już nie mogą ( z tą samą babą ) ze kobieta 25-30 letnia moze byc w swiezym zwiazku przeciez i tyle :) p.s. a jak ktos chce miec 3 czy 4 dzieci to tez ma wszystkie zrobic do 30tki ? sila rzeczy jak sie jest kolejnym dzieckiem to ma sie starszych rodzicow i tyle... 35lat to nie jakis straszny wiek na zostanie rodzicem

Gość im kobieta starsza tym chce
bardziej i jest lepiej, bo starsze znaja sie nie rzeczy i znaja swoj organizm, wiec wiedza najlepiej kiedy im jest dobrze i zazwyczaj maja wielokrotny orgazm, ja przynajmniej tak mam - lat 29 :D

Gość do w Cipny
Ja pisze z własnego doświadczenia mam lat 25 większość moich znajomych jest zaręczona bądź zamężna / żonata tak z 80% więc uważam że to normalne i prawidłowe. Ja nie jestem zaręczony więc uważam ze to nie jest normalne :P to tyle w gwoli wyjaśnienia.

Gość przechodzi no co ty
a ja mam lat 26 od niedawna i raptem 3 znajome malzenstwa, dzieci brak, do tego jedno narzeczenstwo chyba , a 90% osob jakos jeszcze nie mysli o tym...jak widac nie ma reguly ;)

Gość węglowodór
takie podstarzałe 35-tki są już zdesperowane i chciałyby cały czas :classic_cool:

Gość teoretycznie ..
ja akurat mam 30 stke i bardziej mi sie chce i czesciej

Gość do HCH
>takie podstarzałe 35-tki są już zdesperowane i chciałyby cały czas znaczy szukają byle kogo aby tylko wsadził ?