Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin w wielkim mieście

Pora się ujawnić. Mój coming out!

Polecane posty

Nazywam się Marcin, mieszkam w warszawie, mam 22 lata, 2 metry wzrostu oraz 100 kg wagi. Koleżanki często określają mnie jako przystojnego, ale mnie to mało interesuje, gdyż nie są w moim typie. Czemu?...Ponieważ są wysokie Mnie od zawsze kręciły malutkie, słodziutkie filigranowe kobietki, które mógłbym bez problemu unieść jedną ręką. Mama mi mówi: "znajdź wysoką dziewczynę, ożeń się z nią i daj mi piękne, wysokie wnuki"- a co ja poradzę, że urodziłem się jako anastemafil i takie kobiety, mnie po prostu w żaden sposób nie podniecają? Przez życie w zakłamaniu, czuję się taki zagubiony w życiu ;-( :-P :-D :-P

oooooops zapomnialem podac wymiaru pałki: 2 cm

Gość jakośtakoś
no to znajdź malutką kobietkę, potem pokaż jej swojego malutkiego malutkiego i żyjcie długo i szczęśliwie :D

Drogi Marcinie,wysocy mężczyźni, również dla mnie są jak najbardziej najseksowniejsi:)), choć nie jestem wysoką dziewczyną. Nie rozumiem Twojego problemu. Skoro kreca Cię małe, filigranowe kobietki, to gustuj w nich, nikt nie może mieć wplywu na Toje upodobania :)

Ech... gdybyś widziała te zdziwiony miny przechodniów, gdy szedłem ze swoją dziewczyną- okraszoną 1.55m wzrostu W tym kraju panuje po prostu anastemafobia :-P

Gość Cholerny zbok
powinni cię leczyć :-(

Gość ejsido
anastemafilia? WTF? a tak swoja droga - ja mam 1.60 m, mojj chlopak jest twojego wzrostu i nikt sie na nas dziwnie nie patrzy/...chociaz moze tego nie widze, bo patrze na niego a nie na innych

Anastemafilia, typ parafilii, w której bodźcem seksualnym jest partner niskiego wzrostu Google ci prawdę powie

lubie niskie kobiety tak do 100 cm wzrostu bo tylko im moja tycia kuśka wydaje się duża

jestes przewrażliwonym chłopcem. Co Cię obchodzą inni? Żyj swoim życiem i pieprz innych. Badź sobą.

Gość brass mokey
miejmy nadzieje, że marcin nie jest grubym 40 latkiem, ktory wlasnie oglada pedofilskie zdjecia