Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gargamel2

podkochuje sie w dziewczynie 5 lat starszej

Polecane posty

Gość gargamel2

razem studiujemy, jest piękna, ale bardzo wyniosła, niedostepna, podobno ma tez faceta co robic???????

Gość gargamel2
no ludzie halloooooo poradzi mi jakas kobieta co na nią dziala?

Gość Lala Nieduża
Powiem Ci że jestem w takiej sytuacji, tzn pewien 5 lat młodszy chłopak od kilku już lat podkochuje sie we mnie. I jak dla mnie to za duża róznica wieku dlatego z nim nie jestem, choć lubie go ale jak przyjaciela. Może Twoja luba też tak myśli.

Gość gargamel2
jezu dzieki za odzew przeciez teraz jest tyle zwiazkow mlodszych facetow ze starszmi kobietami, myslke ze tak, że ona mnielubi ale niestety ja ją chyba kocham więc pragne czegos wiecej co jest glownym powodem tego stereotypu? moze tylko opinia innych ?

Gość do w Cipny
jak wyglądasz jak Gargamel to ja się nie dziwię . Jak nie wiesz co robić to nie rób nic zrobisz jeszcze jakieś głupstwo .

Gość gargamel2
chyba az tak zle nie wygladam i jak ja widze codziennie to mnie rzuca , musze sie kontrolowac bo gapie sie na nia nieustannie innym facetom tez sie podoba , jest tez bardzo inteligentna to jej drugi kierunek studiow chiodzi mi glownie o rady jak do niej pomlau uderzac by o nią zawalczyc, nie wierze ze to przypadek to spotkanie jej w moim ztyciu

hehehe to sie jeszcze nieraz zdziwsz w zyciu lol

Gość gargamel2
czemu sie zdziwie?

Gość Malinowa Porzeczka
Jesli nie przeszkadza jej ta różnica to możesz spróbować. Bądź miły, uczynny, sprawiaj wrażenie, że zrobisz dla niej wszystko, ale nie nachalnie i z umiarem. Takie miłe gesty, czułe słówka ale powściągliwie, żeby powoli zaczęła zastanawiać się coś Ty za jeden i jak już jej wejdziesz w główke, to dalej już prosta droga:)

Gość hmmm wlasnie
2 kierunek? oj to tylko Inteligencją, humorem. Nikt n ie lubi sztywnych zarozumialców:)

Gość gargamel2
dzieki dziewczyny :)

Gość do Lala Nieduża
żałuj bo to może być wspaniały związek.Mój mąż też jest młodszy ode mnie 5lat,najpierw była przyjaźń(on się we mnie kochał)a dziś jesteśmy szczęśliwym małżeństwem z kilkuletnim stażem.

Gość Lala Nieduża
Do osoby powyżej - wiem, że to mógłby być wspaniały związek, wiem, że takiego faceta to nigdzie nie znajde, ale on jeszcze jest taki młodziutki, że wszystko może mu się zmienić, poza tym nie wiem czy chciałby zakładać rodzine w wieku 22-23 lat. On jest taki kochany, wspaniały,może być na każde moje zawołanie, a jednak nie potrafię się przekonac. Trudno, może pożałuję tego...