Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturellkanka

11dc - zaplodnienie?????????????????????

Polecane posty

Gość naturellkanka

kochalam sie 11 dc. dzis jest 18 i wiem ze na jakiekolwiek objawy ciazy jest za wczesnie ale bardzo mnie boli podbrzusze od kilku dni a dzis spalam doslownie na stojaco. czy mozeliwe aby 11 dc doszlo do zaplodnienia przy 30 dniowych cyklach i miesiaczkach trwajacych ylko dwa dni????

kochana okres w którym nastepuje owulacja jest ruchomy, czyli jajeczkowanie może nastąpić wcześniej jak i się spoźńić. zależy to od wielu czynników które mają na to wpływ. tylko faza po owulacji jest stała i wynosi 14-16 dni i się nie zmienia, więc możliwe że w czasie około od 10 do 14 dc nastąpiła ouwlka i zafosolkowałaś. ale to tylko przypuszczenie. ten ból może być również związany z nie pęknięciem pecherzyka czyli że do owulacji nie doszło. narazie poczekaj do @ jak się będzie spóźniał do zrób test. Narazie jest za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić.

kochana okres w którym nastepuje owulacja jest ruchomy, czyli jajeczkowanie może nastąpić wcześniej jak i się spoźńić. zależy to od wielu czynników które mają na to wpływ. tylko faza po owulacji jest stała i wynosi 14-16 dni i się nie zmienia, więc możliwe że w czasie około od 10 do 14 dc nastąpiła ouwlka i zafosolkowałaś. ale to tylko przypuszczenie. ten ból może być również związany z nie pęknięciem pecherzyka czyli że do owulacji nie doszło. narazie poczekaj do @ jak się będzie spóźniał do zrób test. Narazie jest za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić.

jak wyżej tylko z małym wyjątkiem faza po owulacji może wynosić od 11-16 dni i jest stała dla danej kobiety

Gość to ja wtrace pytanko
a przy 28-29 cyklach to do ktorego dnia od 1 dnia okresu jest bezpiecznie? wiem, nie ma jednoznacznej odpowiedzi, ale chcialam zobaczyc jakies sa ogolne opinie i jak sie maja do moich domniemac :)