Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastepny temat

cena cc na życzenie w państwowym szpitalu??

Polecane posty

Gość nastepny temat

cen nie znam, ale na 100% w wielu polskich szpitalach jest problem z cesarką nawet, gdy jest potrzebna.. A to z powodu marnej ilości anestezjologów. Z tego powodu zadzwoń do szpitala, w którym chcesz rodzić i spytaj się czy to jest możliwe, a potem ewentualnie o cenę.

Gość prywatna sekretarka
lekarze malo kiedy robia casarke no chyba ze dasz im w ape.ale zastanow sie dobrze bo cesarka to nie jest wcale takie dobre rozwiazanie jak sie moze wydawac

Gość nastepny temat
dokładnie, chodzi mi o to ile dać w łapę.

Gość Violetta 29l
ja bede miala ale nie mieszkam w polsce, i u nas mozna mioec co sie chce. w polsce kolezanka zaplacila w prywantm szpitalu 8tys wiec to troche kasy, a ile dac w lape nie mam pojecia bo to zalezy od lekarza, standary ustanawiaja ludzie - ja jestem przeciwko dawaniu w lape ale jak najbardize za cesarka, tylko ze w polsce balabym sie o nia prosic, jakos nie ufam tu lekarzom :-(

Gość no j atam nie wiem
dziś w tv słyszałam że w prywatnej klinice za cc cena około 12 tyś więc w łape to musisz z 8 tyś dać napewno a czemu chcesz cesarke ???

Gość na marginesie.......
bez przesady mozna taniej/

Gość Violetta 29l
a moze po prostu idz do psychologa i zalatw papierek ze psychicznie nie jestes zdolna do porodu,l lub daj w reke okuliscie zeby podobny papierek wystwil i kuz ginekolog wtedy nie ma wyboru, ja jestem przeciwko sn i uwazam to za poraniony pomysl pana Boga, ale kazdy jest inny jak wiadomo, najgorsze ejst to ze w polsce nie mozna wybrac tylko inni za nas decyduja no lae coz taki kraj

Gość 500-800 zł
biorą w mojej okolicy, nikt z tego tajemnicy nie robi ;-)

U mnie w szpitalu takie papierki drze ordynator.faktycznie przykre jest to ze nie ma kobieta wyboru:(

te sumy to chyba za znieczulenie...Bo u mnie w miescie sam rodzinny kosztuje 250zl

Gość 500-800 zł
Chyba,że w ciąży chodzisz do gabinetu Pana ordynatora prywatnie..... :p

Gość 500-800 zł
to cena za cesarkę, tyle lekarz bierze

Gość Violetta 29l
hmm z darciem tych papierkow dziwna sprawa, ja wtedy zmienilabym szpital, kazdy powinien miec prawo wybrac, gdybym nie miala wyboru to nie wiem co by bylo, bo moje bliznieta fakt faktem nie planowane - wpadki trzeba przyznac no ale jakbym miala planowac za pare lat a wyboru bym nie miala to moze bym zaadoptowala albo czekala kolejne 10 lat na zmiane mojego nastawienia psychicznego :-)

W państwowym szpitalu nie wykonuje się cięcia cesarskiego na życzenie, jest to wręcz zabronione, dlatego oficjalnego cennika nie ma. Jeżeli dogadasz się po cichu z którymś z lekarzy, on, jeżeli się zgodzi, może zaśpiewać Ci dowolną cenę. Ale tu jest już paragraf pod łapówkę. Jeżeli chcesz cc na życzenie idź do prywatnej kliniki, tam będzie łatwiej

Gość tak się TyLKO mówi
że nie robią cc na życzenie... Lekarze ręce wystawiają po kasę w szczególności ordynatorzy :o

Gość kjhkj
700w malym miasteczku

Gość zapytaj normalnie..
najwyzej cie wywali z gabinetu wczesniej walnie wywod o etyce lekarskiej