Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

finexx

CO mam zrobić/

Polecane posty

mialam problemy a tarczyca teraz miala kilka problemow i zapomnialam brac tabletek mi przepisanych, na dodatek za pozno jade do lekarza teraz zrbilam znowu badanie krwi, jedzie ze mna tata i nie chce zeby zobaczyl, ze przestalam je brac:/ i nie chce zbey mnie lekarka opieprzyla:/ co mam robic co wymyslec lekarce za wytlumaczenie z powodu spoznienia?

nie znasz moich rodzicow heh, chodzi mi o pretekst ktory powiem lekarce

Gość gienowefa
prawda i juz a co masz innego wymyslec?? ze Ci ktos zabronil?? oj dzicko dziecko na drugi raz zapisz sobie na czole ze trzeba brac!!!!

Gość no więc słuchaj uważnie
powiedz że : pomysł nr. 1 - że po tabletkach boli cie bardzo brzuch, masz biegunki, ból żołądka itp i swędzi skóra, masz po nich wysypkę i przestałaś je brać, bo prawdopodobnie cię uczulają pomysł nr. 2 - wrzuć nazwę tabletek w google i poczytaj z jakimi innymi lekami nie można brać tych tabetek i powiedz lek. że musiałaś brać te inne tabletki i chwilowo odstawiłaś tamte bo wyczytałaś, ze nie mozna ich łączyć

pomysł nr. 3 - przeczytaj ulotke od tych leków zwłaszcza dział - skutki uboczne - i ściemniaj że je miałaś i sie wystraszyłaś i odstawiłaś tablety

pomysł nr. 4 - zwal wine na apteke - powiedz lekarce, że kupiłaś leki, zaczęłaś brać, ale pewnego dnia spojrzałaś na opakowanie i zobaczyłaś z przerażeniem w oczach, że data ważnosci leku już minęla! - wystraszyłaś sie i przestałaś brać. Poszłaś do apteki złożyć rekamacje a to trwa, oni nie chcieli tego uznać, w ogóle było zamieszanie itp. Poproś o nową receptę, bo te przeterminowane ;) musiałaś wywalić i co? jestem :classic_cool: ściemniacz nie? hehe

helołłłłłłł autorko, pochwal mój kunszt ściemy i wodolejstwa :classic_cool: :D i powiedz który plan wybierasz :classic_cool: :classic_cool:

to twoje zdrowie i ty decydujesz czy chcesz byc zdrowa czy nie , a lekarz ci nic nie zrobi bo go to najmniej interesuje ! wiec nie wiem w czym masz problem.