Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pośladki

owłosiony facet

Polecane posty

Gość pośladki

Hej mam problem mam faceta ktory jest bardzo owłosiony na calym ciele na plecach tez. wlasciwie nie ma miejca gdzie byłby goły, wkurza mnie to bo jego włosy są wszedzie. Leni sie czy co, na wannie, na umywalce, na talerzu, na blacie....szok :/ Juz mam dosc zwlaszcza jak widze kłaka na swoim talerzu.

Gość pośladki
halo jest tu kto????? nikt nie ma podobnego problema?

Gość Tez mialam takiego ale
sie depilowal bo mnie to BRZYDZI to jest OHYDNE

Gość kiziamiazia
pogadaj z nim o tym, zaproponuj plastry, laser, jakąś depilację która sprawi, że owłosienia będzie mniej. Ja też bardzo nie lubiłam włosów na umywalce, czy wannie, powiedziłam mu o tym i teraz po sobie sprząta, niestety w łóżku, czy czasem nawet i na talerzu one będą, bo on je "gubi" nieświadomie. Albo się przyzwyczaisz, albo go rzucisz.

Gość leni się
chyba linieje aleskoro linieje to mnie zastanawia czy to aby na pewno osobnik meski z gatunku homo sapiens:) a tak serio to niech sobie zrobi badanie na poziom hormonow bo moze ma z tym problem... zalezy tez czy jego ojciec tez był/jest tak owlosiony...no i jesli okze sie ze wszystko jest okej i taka jest uroda to sa 3 wyjscia : albo go zaakceptujesz albo razem bedziecie walczyc z wlosami albo zmienisz faceta. Polecam woskowanie-boli zwlaszcza pierwsze kilka razy ale idzie sie przyzwyczaic i do tego po jakims czasie regularnego depilowania sie w ten sposob mniej wlosow odrasta