Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 19........

42 dziń od miesiączki

Polecane posty

Gość ona 19........

test robiłam dzis drugi raz i wyszedł negatywnie moge byc w ciąży? test moglby sklamac po raz drugi?

Gość ona 19........
odpiszcie cos prosze, byla 10 minut temu na podobnym topiku tylko mi internet urwalo i zalozylam nowy...

Gość ona 19........
dzieki "aha" jak tes wyszedl negatywnie to wyluzowalam ale tak naprawde to sklamalam zebym nie wyszla na idiotke ze jeszcze nie bylam u gina, a prawda jest taka ze dzis jest 47 dzien a objawow ani ciąży ani okresu nie widac

Gość hmmmmmmmnm
idz do ginekologa

Gość ona 19........
odpiszecie czego nikt mi nie chce odpisac?

lekarz da ci luteine i dostaniesz okres robiłas test rano? 1 kreska? ilu dniowe masz cykle?

Gość jhojojojjj
jeju idz ze go gina a najlepiej na Bete zaraz rano - i sie dowiesz a nieszukaj tu inf - mojej koleżance 4 testy wyszły neg, gin niebyl w stanie stwierdzic napewno ciazy i dal nawet luteine na wywolanie... a dzis ma 5 miesiecznego maluszka.. zrób bete!!

a co tu odpisywać, ciąży najpewniej nie ma, bo test powinien wyjść nawet jak był w dzień robiony, no ale potwierdzić to może tylko gin. a najlepiej idź na BetaHCG - badanie krwi prywatnie ok 20 paru zł i w ten sam dzień będziesz miała odpowiedź :) wynik od 0 DO BODAJŻE 5 oznacza, że ciąży nie ma. a i tak jak @ nie dostaniesz, to do gina musisz uderzyć :)

Gość ona 19........
własnie w tym problem ze byłam u gina 4 miesiace temu dał mi tą jedną tabletke i powiedzial ze teraz okres powinien sie uregulowac bo byl rozny tzn raz co 3 tyd a raz nawet 6 tyg, noi po tej tabletce miałam 3 okresy po pokoło 24 - 27 dni a dzis jest 47 czy tam 48 i nie wiem co robic

Gość ona 19........
do jhojojojjj ... o oł;( i takich odpowiedzi sie bałam, ze testy kłamały.. siet i od nowa stres a za nie całe 2 tyg studniowka

Gość ona 19........
do dupy z całymi testami jak mnie te "bobo" okłamało to nie wiem co zrobie;(

robiłam bobo testy ( przy schizach) teraz mam post więc sie nie martwie ........... nie oszukiwały mnie negativ = brak ciąży w tym dniu cyklu.......

Gość ona 19........
dziekuje Cie AHA , chyba sie wyluzuje do studniowki dam sobie siana, lepiej sie dowiedziec ze jestem w ciazy po imprezie niz teraz, po co sobie humor psuc;) a moze wczesniej okres dostane i juz całkiem bede pewna;) dziekuje Ci bardzo za wsparcie

nie ma sprawy zobaczysz jak wyluzjesz ....to szybko @ przyjdzie,pochwal się tutaj :)

Gość ona 19........
ok pochwale sie jak bedzie mi wiadome czy bede mamą czy pozostane nastolatką;) 3maj sie pa

Gość ona 19........
dostałam okres dziś, to chyba najszczęśliwszy dzień w moim życiu:D