Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxxCyTrYnAxxX

Tipsy Żelowe- WIELKIE POMOCY

Polecane posty

Gość XxxCyTrYnAxxX

Witam!!! Ponad rok temu nawet dwa lata robiłam kurs mam ten certyfikat ale kompletnie zapomniałam jak je się robiło te tipsy. Z poważnych problemów nie miałam jak zakupić sprzętu. Ale szczęście do mnie wróciło. Zakupiłam sobie zestaw na allegro taki na start, na naukę. Powiedźcie mi czy taki zestaw może być. http://allegro.pl/item529495794_margoo_zesta w_lampa_3_zele_tipsy_za_99zl.html Dobra będzie ta lampa z jedna żarówka 9W? Ten zestaw to taki na start. Przez następny rok chcę sie podszkolić. Nikomu nie będę miała zamiar robić pazurków dopóki tego się nie nauczę na perfekt. Proszę o pomoc. Po kolei jak co. Jeszcze coś pamiętam ale nie za dużo. Z góry dzięki wielkie. :*....

Gość XxxCyTrYnAxxX
Powie mi ktoś czy ten zestaw będzie dobry ta lampa 9w z jedna żarówka. Nie będzie z nią problemów. Proszę o ODP

Gość nie polecam lampy z jedna
żarowka, zle utwardza i paznokcie szybciej odpadaja. Kup z czterema po 9v

Gość KatiKati
Witam Chętnie pomogę początkującym osobom jeśli mają pytania dotyczące przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową (na tipsie i szablonie) oraz na tematy pokrewne (np. zdobienie). Mój numer GG: 16162069 Często jestem na niewidocznym