Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla i tyle na dzis

uwierzyc facetowi na slowo...

Polecane posty

Gość wykorzystać tylko jak
ehh co z wami zrobic?? jak wam wytlumaczyc?? no nie odbierze... i co?? moze jest zajety, albo chce ODPOCZAC, moj ex jak odpoczywal wylaczal tel;) czyli 2 dni bez tel i zadnego kontaktu z nim;) po drugie czemu mialb y nie odebrac?? baby jak wy panikujecie... no chyba ze jest draniem ii wali ja po rogach...;) a jeszcze jedno niech probuje dzwoni bedzie miala jasna sytuacjie. jak wy sobiee zycie komplikujecie;)

hmm wylacza tel na dwa dni??? haha no to ladnie.. wybacz ale to normalne nie jest.. bo po co?

i znowu nikt niczego sobie nie komplikuje tylko każdy czego innego od znajomości oczekuje :)

Gość wsciekla na dzis i tyle
no nie dzwonilam bo pomyslalam,zeby sobie odpoczal beze mnie, innym razem tez bym karczemna awanture robila... dwa dni z wylaczonym tel? ale do pracy chodzil, ludzi spotykal, wychodizl do sklepu tylko tel wylaczyl? eeee dziwne to ''odpoczywanie'', ja generalnie ujme to tak: mozna odpoczac od siebie,ale nie odebrac telefonu od ukochanej osoby zeby powiedziec ''ok kochanie to ja sobie kimne teraz, zrelkasuje sie, kocham cie''? yhyhyhy podejrzane

Gość wsciekla na dzis i tyle
aha i normalnie to dzwonie dotad az odbierze i powie mi co jest grane

no to masz fart - mój po prostu przy drugiej mojej próbie wyłączał telefon :(

Gość kie ka
mój wczoraj też nie odbierał i nie odpisywał choć mieliśmy sie widzieć,dopiero wieczorem odebrał i sie głupio tłumaczył,ma sie odezwać w piątek,pewnie znów bedzie cisza:(

Ania - przez przekorę :) Wściekła - wczoraj twierdziłaś, że powiedział "później" a nie "wieczorem" :O I proszę nie nadużywać mojego nicku :D A tak na marginesie - jakbym miał dzwonić co trzy godziny lub częściej to po tygodniu miałbym dosyć :O Dzwonię jeśli mam coś konkretnego do powiedzenia, a nie żeby posapać w słuchawkę :O Poza tym nie wyobrażam sobie, żebym znalazł na to czas. Zresztą wolę przekazywać informacje osobiście, telefon czy sms to ostateczność :O

Gość pukstuk
e tam moj do mnie dzwonil co 2 godz srednio, pogadalismy chwile jakies misiu, sloczenczko ble ble i odkladal sluchawke i za jakis czas znowu :D nie narzekal az tak :D

Wiecie co... tak sobie czytam i nasuwają mi się pewne spostrzeżenia... Po pierwsze chyba nie mieszkacie ze swoimi partnerami? Po drugie pomyślcie o tym, że czasem nie można odebrać, bo jestem na spotkaniu, jadę samochodem, rozmawiam z kimś, mam inny tel. czy cokolwiek. Takie namolne dzwonienie tylko wkurza. Jeśli nie odbieram to później oddzwaniam. A pierwszą próbę zrobienia awantury z powodu nieodebrania telefonu bym natychmiast wyśmiał :D

Gość kie ka
No tak tylko niektórzy właśnie nie potrafią oddzwonić ,odezwą sie za pare dni i wszystko niby jest ok;)

Kie ka - no to może trzeba ustalić jakieś zasady kontaktu, których nieprzestrzeganie powoduje, że następne połączenie może odebrać jakiś facet, który zastąpi tego mniej... komunikatywnego? :) Uświadomienie potencjalnych konsekwencji bardzo pomaga :)

chociaż z drugiej strony czas na forum masz a zadzwonić do ukochanej to już niekoniecznie ??? :P

Ania, po pierwsze ukochana może być zajęta i zawracanie jej doopy nie jest tym o czym marzę:) Po drugie jak wieczorem spyta "czemu nie zadzwoniłeś świnio" to będe wiedział, że myślała o mnie :D Po trzecie jak troszkę potęskni to będzie milsza (co nie znaczy, że nie jest) ;) Po czwarte nie zdając relacji z tego co robię co godzinę będziemy mieli o czym porozmawiać wieczorem. Czy nie lepiej usiąść wygodnie i podzielić się wrażeniami z całego dnia? Niespodziewane telefony w złym momencie tylko wprowadzą nerwową atmosferę. A po co?

no jeżeli mieszkacie razem to faktycznie nie macie tego problemu o którym jest tu mowa :)

To fakt, ale nawet nie mieszkając razem lepiej się codziennie spotkać na godzinę czy dwie i pogadać a nie rozdrabniać na pierdoły co kilka minut :)

no i tu się z Tobą zgodzę, ale.... że też musi być zawsze jakieś ale :D a teraz poważnie - to wszystko jest prawda, ale nie wtedy jeśli on jest o 154 km oddalony - wtedy każda forma kontaktu jest bardzo pożądana i wyczekiwana :)

No prawda, natomiast pozostaje pytanie - po kiego grzyba ktoś sobie szukał drugiej połówki tak daleko? ;) Ale skoro już znalazł no to trudno... może pora pomysleć o wspólnym zamieszkaniu? :)

Gość mysliciel42
jezeli chodzi o facetow to nie sluchaj tego "co on mowia" tylko "jak to mowia" i czy to pozniej robia...

Gość Patrycja Wawa19
odpowiedz na pytanie w temacie: JASNE ZE NIEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale to nie o to chodzi - bo jak oni to mówią to w to wierzą więc wypadają przekonująco, tylko... później coś im się w główkę dzieje :)

do stanowczego - nie mieszkam jeszcze z partnerem aczkolwiek ma to sie zmienic,jakbys mnie wysmial za awanture o nieodebrany telefon to przytoczylabym argument ze przeciez moge sie martwic o ukochanego,czy np w wypadku gdzies sie nie potknelo biedactwo i nie lezy gdzies:D wiec sa dwie strony medalu. poza tym hm powiedzial,ze ''pozniej' ok.godz 17.00 wiec to oczywiste ze mial na mysli ''wieczorem'' bo nie zaznaczyl ze np ''jutro'' . slowo ''pozniej'' nie miesci sie w kategoriach ''jutra'', ''pojutrza'', ''za trzy lata jak wroce ze sklepu'' :)

ania - no jaaaasne, z ta glowką:D

Wściekła - nie ustaliliście co to znaczy "później" :) Dla nas to może być i za dwa tygodnie :) W domyśle wieczorem było dla Ciebie :) O tej awanturze mówiłem mając na myśli, że dzwonisz jak jestem w pracy. Jeśli zejdę nagłą tragiczna śmiercią to ktoś sam zadzwoni z tą informacją :O

echhh.... bo ja myślałam że jest przez jakiś czas i... trochę cięzko mi się pogodzić z faktami ;)

To popatrz na dobre strony - możesz teraz znaleźć kogoś bliżej. Ten ktoś może uznać, że jest Twoja drugą połówką. Może nawet będzie często dzwonił? :)