Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danielka............

OBJAWY

Polecane posty

Gość Danielka.............
Nie SE. Ja mam zawsze regularnie:)

Gość Danielka.............
Nie zgadzam sie z TOba:) za seks powinien sie brac ten kto czuje sie na to gotowy i kocha druga osobe... Jezeli nie jest gotowy na dziecko to sie zabezpiecza:) i innej opcji nie widze:)

Gość Cocia SAMO dobro
pomijajac pigulke nie zabezpieczasz sie a potem zakladasz taki topik i nie usprawiedliwa cie to ze zapomnialas....jak sie na egzamin nie nauczysz to powiesz profesorowi zapomnialam i Ci zaliczy? wez sie zastanow nad soba dziewczyno....jak sie kogos kocha i uprawia sie sex to sie liczy z tym ze ciaza moze byc i nie tlumaczy swojego lenistwa w braniu pigulek niepamiecia...jak masz taka kiepska pamiec to lecytyne bierz...

Gość Danielka..........
Ale ja nic takiego nie powiedzialam ze ja biore tabletki i ze zapomnialam. To byla sytuacja teoretyczna. ja uzywam plastrow. I moje zdanie jest takie... sex jest konsekwencja milosci i na to ludzie moga byc gotowi. Na dziecko, chociazby ze wzgledow finansowych , moze byc jednak dla nich za wczesnie, wiec po to sie zabezpieczaja.

Gość Cocia SAMO dobro
jeszcze lepiej uzywasz plastrow i sie ciaza martwisz? jak je zmieniasz co 7 dni to nie masz sie czym martwic....wiec tak czy siak zmien myslenie bo bedziesz sie co "miesiac" trzesła i zastanawiala jestem w ciazy czy nie?

Gość Danielka..........
Tak, uzywam plastrow, ale kolejny raz zaznaczam ze to nigdy nie jest 100% i znam kilka osob ktore po plastrach jednak sa juz mamami:) I do tego nigdy nie malam takich objawow

Gość SE
No i wyszła 1 kreska. zobaczymy... dam znac ;*

Gość SE
no i znow wyszlo not pregnant :)