Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubka000000

No i jestem w ciazy

Polecane posty

Gość Dziubka000000

2 dni temu tu bylam i pisalalam ze nie mam okresu itp... wczoraj zrobilam test i wyszlo ze jestem w ciazy mam 21 lat i niewiem jak sobie dam rade mama to mnie chyba z domu wyrzuci nauke jeszcze kontynuje a przynajmniej chce

Gość dorcia33
To gdzie mialas glowe?

Gość widzisz...
tak to jest chwila uniesienia a potem dopiero sie zastanawiasz teraz juz nic kochana nie zrobisz a co na to Twoj facet? czy to tylko byla jedna noc?

Gość gunka n
jak to się stało nie zabespieczyliscie sie

Gość cr7
ale sie zabezpieczaliscie i zawiodlo, czy w ogóle sex bez zabezpieczenia?

Gość ninaryczy
no jak gdzie miała głowe miedzy nogami

Gość to jest wczesniejsze pytanie
Dziubka000000 witam od miesiaca nie mam okresu a współżyłam z moim partnerem prawie codziennie nie zabezpieczalismy sie dzisiaj bede robic test ale powiedzcie mi po jakim czasie wystepuja wymioty??? nie wiem dlaczego sie dziwi ze wciazy....

Gość pozdrowionka
ja mam 20 i jestem w 7 miesiacu :)

Długo jestes ze swoim facetem?? Jesli jestes w zwiazku napewno jakos sobie poradzicie, przyszły tatus już wie o potomku??:) Głowa do góry:)

Gość cr7
ale kochaliście się bez zabezpieczenia do końca????????????????????

Gość gunka n
nie wyobrażam siębie w wieku 20 lat i ciąza

Gość Dziubka000000
tak to jest moj artner o ponad 2 lat wiec sie kochamy i wiem ze mnie nie zostawi !!!;) na poczatku mial szok nic sie nie oddzywal a pozniej mowil mi zeby rzucila palenie i tak zrobilam a teraz sie cieszymy ze bedziemy miec razem dziecko. jezeli chodzi o zabezpieczenia to nie stosowalismy zadnych wiec jak by nie patrzec to nasza wina no ale juz kocham to malenstwo ktore we mnie bedzie roslo :)

Gość widzisz...
i powinnas kochac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dasz sobie rade głowa do góry!!!!!!!!!!!!

Gość cr7
ale kochaliście się do końca ???

Gość powiedz prosz...
powiedz prosze jakie mialas objawy? po jakim czasie zrobilas test?jak dlugo opoznial ci sie okres?? to dla mnie wazne odpowiedz jak mozesz.Gratuluje dzidzi,bedziesz mama :)

Gość Dziubka000000
objaw praktycznie nie mialam ale czulam w sobie cos takiego ze jestyem w ciazy a pozniej zrobilam testy i sie potwierdzilo okresu nie miaolalam miesiac

Gość hahahahha
a gdzie mogla miec glowe?? przy scianie jak ja bral od tylu ;)

Gość valenciana
Rozumiem, ze skoro bylas taka dorosla i uprawialas seks, to bedziesz dorosla i nie bedziesz oczekiwala pomocy rodzicow i sama utrzymasz dziecko z facetem?

Gość Dziubka000000
jak narazie sie rodzice nic nie dowiedza musze zrobic wszystkie badania a pozniej sie zobaczy ale nie jestem jeszcze gotowa na rozmowe z nimi ze zle zrobilam itp

Gość Dziubka000000
no ale mam jeszcze jeden problem bylam dzis u lekarza ale mnie nie przyjal bo byl juz komplet ludzi ;/ wrrr A wiec mam takie pytanie bo wydziela mi sie z pochwy na bielizne bialy sluz jest on nieznosny czy to moze sie wiazac z ciaza . aha i mam takie bolesne skurcze jak napinam brzuch lub jak wstaje ???? pomóżcie

Gość Dziubka000000
prosze pomozcie

Gość a jak sie czujesz
dziubka?

Gość about
no i co starzy jakos to przelkna

Gość a jak sie czujesz
niby tak, ale gorzej jak nie ma kasy...

Gość 24tydzień ciąży
hej śluz jest normalny, jedne mają go b dużo a inne prawie w ogóle, a co do skurczy to przy wczesnej ciąży tak jest i będą jeszcze trochę się utrzymywać ja miałam tak do ok 10 tygodnia

Gość a jak sie czujesz
ja mam rocznikowo 22 lata, studiuje i najprawdopodobniej rowniez jestem w ciazy...

Gość Dziubka000000
nie no pieniadze mysle ze beda tylko moj partner kochany szuka pracy a w mojej miejscowosci trodno o prace dobra dziekuje wam za dobre rady id esie polozyc bo zmeczona jestem

Gość księżniczka przedwiośnia
eeee ja mam już to wszystko za sobą, teraz już mam łeb na karku i sie zabezpieczam, ale zanim jeszcze zaszłam w ciążę to wydawało mi się, że tak dobrze znam swój organizm że nic mnie nie zaskoczy, a już na pewno nie ciąża. I kochałam się bez zabezpieczenia, a raczej moim jedynym zabezpieczeniem było ustalenie kiedy mam dni płodne. Moje miesiączki były bardzo regularne, ale oczywiście miałam takie szczęście, że po pierwszym miesiącu takiej antykoncepcji już byłam w ciąży. Miałam zaledwie 18 lat, mój chłopak 21 i wydawało mi się że cały świat sie zawalił. Urodziłam zdrowego synka, potem wyszłam za mąż za jego ojca i chcoiaż nie jest nam łatwo to dziecko jednak otwiera oczy na rzeczywistość. Czasem żałuję, że zmarnowałam swoją młodość, to prawda, ale mam coś cennego, wielką wartość i jak widzę jak te nastolatki marnują swój potencjał, jakie potrafią być głupie, jak potrafią tylko pić, ćpać i bajerować coraz to nowszych kolesi, to cieszę się, że mnie to ominęło.

Gość Dziubka000000
ja juz sie nabawilam w zyciu to co chcialam to przezylam ...