Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka1111

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość nastolatka1111

hej... jestem mloda, mam 17 lat, miesiac temu kochałam sie ze swoim chlopakiem. byl to moj 1 raz... pekla nam gumka, ale dzien po tym dostalam okres. moj chlopak mowil ze chyba spuscil sie dopiero na zewnatrz. wiec bylam spokojna, ale dla bezieczenstwa zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywnnie. jednak miesiac minol od tego zdarzenia okresu niedostalam tez ;/ spoznia mi sie juz ponad tydzien ;/ robilam test 2 nie dawno (jakis tydzien temu)i tez wyszedl negatywnie... ale testow nie jestem pewna... nie wiem co robic... kolejny? czy moze ktoras z was miala podobnie? POMOZCIE !!! :(:(:(

Nie bój się, wynik testu po tak długim okresie od potencjalnego zapłodnienia jest wiarygodny. Jeżeli jeszcze nie masz pewności, to idźdo ginekologa na usg albo zrób test z krwi (oczywiście w laboratorium). Na Twoim miejscu byłabym jednak spokojna:) Na pocieszenie - mój pierwszy raz to już co prawda dość odległa przeszłość, jdnak doskonale pamiętam, że okres po nim też mi się przesunął i to o ok. 2 tygodnie. Myślałam, że to dość dziwne, ale może to norma:D

Gość Nie jesteś w ciąży
Sam stres może opóźniać okres. Na przyszłość warto mieć przy sobie na wszelki wypadek tabletki \"po\". Test ciążowy jest w miarę wiarygodny.

Gość nastolatka1111
ehh dzieki wam! troche mnie uspokoilyscie, ale mimo to moj chlopak mysli o 3 tescie juz osttanim dla pewnosci... dzis rano wydawalo mi sie ze mam mdlosci ale to moze wydawalo bo ostatnio jestem bardzo przewrazliwiona na tym punkcie... wszystko tak jak by jest za tym ze nie jestem w ciazy tylko ten cholerny okres mi sie spoznia i ciagle pytania matki 'czy masz juz okres' bo pilnuje mnie ;/ czasem nawet czuje jakis bole w tym miejscu ale nie wiem czy to przez ta niby "ciaze" (nie daj Boze) czy moze okres alo stres... ehh... chce juz dostac ten okres! jak sie rozluznic? zeby juz byl jesli to przyczyna jego braku....

Gość nastolatka1111
kurcze ludzie pomozcie mi :(:(

Gość kitekka
na stowe nie jestes w ciąży ! To nie takie łatwe zajść w ciąże,więc spokojnie.

Gość werfd
to jest chyba niemożliwe, by chłopak zapłodnił Cię dzień przed okresem.. trzeba było chodzić na biologię, a nie na bełty do parku...

Gość hoho-nono
Na bank jesteś w ciąży. Moja koleżanka miała praktycznie identyczną sytuację, ma teraz dzidziusia :)

Gość nastolatka1111
heh bardzo smnieszne :P chodziłam na biole xP ale tak mowiac powaznie... ok, moze nie jestem w ciazy ale co zrobic zeby dostac ten okres?!?! jak mam sie rozluznic, czasem mysle o tej ciazy i sie stresue...wiem ze jak by byla juz ta miesiaczka to napewno bym sie uspokojiła... a najgorsza jest mama 'kiedy bedzie ten okres' ' a moze ty w ciazy jestes?!' 'masz juz okres?'

Gość nastolatka1111
no kuzwa... ten mi teraz ze to ciaza... :(:(:(

Gość Wykąp się w gorącej wodzie
Albo napij się czerwonego rozgrzanego wina,ale z umiarem,powodzenia

Gość nerwiczka
nie martw sie okres sam przyjdzie wtedy kiedy bdzie chcial jesli jednak minie miesiac i nic to idz do lekarza (to nie musi byc ciaza) to nic nie boli a przyczyn moze byc duzo......

Gość nastolatka1111
Ehh... ok, ale jak sie uspokoic inie wpadac wpanike... zeby ten okres przyszedl... wlasnie iderobicse 3 test... ;/ ehhh gleba!