Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noeliaaa

czy moge byc w ciazy, ratunku

Polecane posty

Ostatnio przezylam swoj pierwszy seks oralny i analny. bylam dziewica, nie doszlo do przerwania blony a jednak mam obawy ze moge byc w ciazy. okres mialam 13 stycznia a zrobilam to 24 stycznia, wiec wychodzi na to ze byly to moje dni plodne. moj chlopak ejakulowl na brzuch, pozniej dotykla mnie tam palcami i czlonkiem. fakt ze juz po ejakulacji, ale mimo wszystko boje sie ze plemniki sie mogly przedostac i ze jestem w ciazy. dzis strasznie boli mnie glowa, mam goraczke. czy moze to byc jakis pierwszy objaw ciazy? nastepna miesiaczke bede miala 7, 8 lutego wiec w sumie jakies niecale 2 tyg. czy moge jakos wczesniej szie dowiedziec czy jestem w ciazy. nie spie po nocach. bardzo prosze o powazne odp. pomocyy

Gość nie powiem kto..
swiat upadl na glowe. Teraz seks sie zaczyna od anala :O

Gość jojoujjoj
zgadzam się - koszmar :o co się z tym światem dzieje, dziecko kochane bierz sie za nauke a nie seks - poucz sie np. biologi....

nie kryję, że mnie też szokuje że sex zaczyna się od anala :O ale ja już starej daty jestem ;) i widać średniowieczne poglądy mam :D co do Twoich pytań, to jeśli facet nie wkładał CI penisa do pochwy ani nasienie nie dostało się tam w żaden inny sposób przeniesione np na palcach to nie ma ryzyka ciąży! sama musisz sobie odpowiedzieć, czy sperma była wprowadzona do pochwy czy nie. jeśli nie to jakim cudem możesz być w ciąży??? przecież jeśli facet wytrysnął na brzuch to plemniki nie wchłoną się przez skórę a zapłodnienie przez odbyt też jest niemożliwe co do bólu głowy i gorączki - jest okres przeziębień więc to może tylko grypa? Zrób test jeśli masz wątpliwości bo żadna z nas tu wróżką nie jest i przeszłości CI nie przepowie 🖐️