Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dom Women

Formoline 112 brać czy NIE

Polecane posty

Gość Dom Women

Pomóżcie brać to i schudnąć można?

Gość Kebabiak
Nie odchudzam się, ale Formoline kupiłam bo jem dużo tzw. junk food, te tabletki pochłaniają większość kalorii z tego co zjem i dzięki temu nie tyję. Właśnie o coś takiego mi chodzi. Ale wiem, że dużo osób kupuje te tabletki żeby schudnąć, działają chyba. W każdym razie ja jestem zadowolona, tylko muszę dużo pic wody mineralnej, itp.

Gość Dom Women
dla mnie jest ważne czy nie ma efektu jojo i ile można schudnąć w jakim czasie realnie

Gość fryciunia
ja jestem na etapie poszukiwania tabletek, bo właśnie rozpoczynam odchudzanie. Czy po formoline faktycznie nie trzeba się martwić o efekt jo jo?

Gość Kebabiak
Może ktoś napisze ile można schudnąć, ja kupiłam tabletki bo nie chce tyć - pisałam o tym. Ale efektu jojo nie ma (dowiadywałam się), trzeba dużo pić wody i soków. I co ważne nie ma biegunek, a różnie to jest przy innych tabletkach. Według mnie warto :)

Gość Andzia343
Musisz napisać, ile ważysz, jak się odżywiasz, czy ćwiczysz, ile chcesz schudnąć, czy bierzesz leki hormonalne - wtedy można powiedzieć ile można schudnąć z tabletkami Formoline.

Gość Siaaa
Cóż ja osobiście przed rozpoczęciem kuracji tymi tabletkami skontaktowałabym się z lekarzem, gdyż zrobione są ze skorupiaków a one silnie uczulają! Ponad to muszę powiedzieć, że jak dla mnie to pieniądze wyrzucone w błoto... dawno temu stosowałam je i żałuje. drogie, a nic mi nie pomogły...

Gość Samolocikk
A napisz dokładniej jak to było bo chcę kupić te tabletki!! Ale słyszałam same pozytywy i teraz już nie wiem co myśleć :(:(:(

Gość Pulpeciarka_L.
Ja uważam, że żyjąc w wolnym kraju mamy wolny wybór. Jeżeli chcesz sobie kupić to oczywiście możesz. Myślę, że jak będziesz się odchudzać z głową to na pewno schudniesz. Tak jak ja. tez stosowałam te tabletki.

Gość green treee
ja mam właśnie taki dylemat... brać czy nie brać?? zastanawiam się, bo do czerwca muszę schudnąć 20 kg i nie przytyć. Biorę ślub i chcę (chyba jak każda dziewczyna) być piękną panną młodą. W sumie to jest trochę pozytywnych opinii o tych tabletkach, nawet chyba nie są drogie. A może mi ktoś powiedzieć jaką dietę najlepiej do nich stosować?

Gość firefiren
cóż... jak ktoś chce to moze brać. Ale trzeba pamietać o mądrym odchudzaniu. Po pierwsze brać tabletki, po drugie ćwiczyć! Ruszać się, mniej jeść. Ja uważam, że to są podstawy odchudzania. Tabletki mogą pomóc, ale swoje chęci też trzeba mieć.

Gość red wineee
ja biorę. Póki co bardzo jestem zadowolona. Chudnę. Ale wiadomo, prawdziwy sprawdzian będzie po odchudzaniu... żeby tylko nie okazało sie, że zaraz przytyje. Ale podobno nie ma efektu jo-jo.

Gość domi8
ja zjadlam cala paczke i nic nieschudlam,tylko qpy byly wielkie po tym

Gość right way
Podstawową sprawą jest ruch. Żeby schudnąć trzeba się ruszać. Poza tym dieta. Na jakiś czas można zapomnieć o pizzy i innych fastfoodach. Jak ktoś chce brać tabletki to ok, nie ma przeciwskazań, ale trzeba to robić z głową. Formoline z tego co wiem znane są na zachodzie. Wydaje mi się, ze są całkiem niezłe.

Gość frytuśśka
zdecydowanie brać :D ja łykałam, dobrze na tym wyszłam. Ćwiczyłam, mniej jadłam i ogólnie schudłam 14 kg :)

Gość buggi21
a stosowalas jakas diete,czy po prostu zmniejszyl Ci sie apetyt,bo ja bardzo lubie jesc,tez duzo sie ruszam,ale dzieki temu nie tyje.Zamowilam Formoline,zobaczymy jak podzialaja.Mmmm 14 kg w dol,moje marzenie!

Gość OlkU
Ile kosztuje 1 opakowanie Fomoline 112 ??