Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Za gwałt w Iranie jest kara śmierci

Polecane posty

Gość a za samogwałt
??

zależy dla kogo, dla zgwałconej, że oskarżyła , biednego chłopa, które nie mógł się jej oprzeć, i musiał zamoczyć, bo jaja by mu pękły.

Gość
To nie jest temat do żartów, czy jesteście za karą śmierci?

Gość totootototo
mogl se onia zwalic a nie ochac ochydnego fallusa :O

Gość a za samogwałt
weź nie pierdol , tylko gadaj 😠

Gość
Czterech Irańczyków powieszono za gwałt na chrześcijańce, wcale ich nie żałuję.

Gość john connor
"To nie jest temat do żartów, czy jesteście za karą śmierci?" Oczywiscie ze tak. Za najciezsze przestepstwa jak zabojstwo, seryjne morderstwo, gwałty i inne ciezkie przewinienia powinno byc krzesełko :)

Gość
W naszym kraju są żałosne wyroki, tak tacy wychodzą czym prędzej

Gość john connor
i dlatego popieram kare smierci całkowicie:) Po co utrzymywac ludzi ktorzy siedza w wiezieniach i maja wyroki po 20-30 lat. Przeciez na to ida nasze pieniadze, a maja oni niejednokrotnie lepiej niz niektorzy w domu

Gość
O to właśnie chodzi Connor:(

Gość
Dlaczego oni mają mieć lepiej, to jest niesprawiedliwe.

Gość john connor
no ale słowiczko u nas przeciez jest taka instytucja ktora sie kosciół nazywa która co powie to durnie politycy zrobia jak posłuszne pieski :) Aborcji nie, in vitro nie, karze smierci nie...... Jebane ksiezulki A sami kurwa zony maja i dzieci niejednokrotnie

nie jestem za karą śmierci, bo życie ma się tylko jedno i kara śmierci jest nieodwracalna. Ale choć w życiu kury nie zabiłem, myślę, że bez mrugnięcia okiem założyłbym stryczek, dla mordercy i gwałciciela dzieci czy dla tego kanibala z Niemiec, co sobie ludzi poszukiwał, do zjedzenia w internecie. Jeśli chodzi o karę śmierci i Iran to pozostawmy to, bo nie ma sensu sobie psuć humoru, tym koszmarnym krajem.

Gość john connor
Kara smierci jak najbardziej. A zaoszczedzone w ten sposob pieniadze przekazac na jakis słuszny cel i tyle. "Już w te wakacje wojna sie rozstrzygnie- Terminator 4:Ocalenie "

Gość
To prawda Connor, życie jest brutalne.

Gość john connor
Ale taka prawda ze rasa ludzka to jest zaraza i nic wiecej. Tylko brac,brac, zabijac sie miedzy soba i niszczyc co popadnie. Smutne ale prawdziwe

Gość
Bmlondynie , a gdyby ktoś twoją rodzinę zamordował, nie byłbyś za karą śmierci?

Gość bmblondy to żyd

bmblondyn - to, co piszesz, jest z deczka niekonsekwentne. najpierw: "nie jestem za karą śmierci, bo życie ma się tylko jedno i kara śmierci jest nieodwracalna." a zaraz potem: "myślę, że bez mrugnięcia okiem założyłbym stryczek, dla mordercy i gwałciciela dzieci czy dla tego kanibala z Niemiec, co sobie ludzi poszukiwał, do zjedzenia w internecie. " no to się może zdecyduj - w końcu za czy przeciw. przecież nikt tu nie proponuje kary śmierci dla złodzieja, co rower ukradł, tylko właśnie dla takich zwyrodnialców, o których napisałeś sam.

żydem nie jestem, jakbyś mnie zobaczył internauto to czysty Aryjczyk , blond włosięta, niebieskie oczęta. Jestem za karą śmierci, za takie okrutne mordertwa, bo są to chwasty, które trzeba wyrzucać. Przeciwny za sprawy polityczne i ekonomiczne, jak to się za PRL gdy za przestępstwo gospodarcze powiesili gościa.

Gość
muszę iść, może pózniej o tym rozwiniemy temat.

bmblondyn Jestem za karą śmierci, za takie okrutne mordertwa, bo są to chwasty, które trzeba wyrzucać. Przeciwny za sprawy polityczne i ekonomiczne, jak to się za PRL gdy za przestępstwo gospodarcze powiesili gościa. a, no to OK, w takim razie się zgadzamy :)

surfowałem sobie po kanałach tv i natknąłem się na National Geographic, o więzieniach w USA, gdzie oczekują na karę śmierci w stanach gdzie obowiązuje, i w stanach gdzie nie obowiązuje. Tragedia trzymać takie chwasty, przy życiu, chory humanitaryzm, Choć z drugiej strony, w takich więzieniach robi się badania by poznać mechanizm działania seryjnych zabójców, by zbudować ich profil psychologiczny i zabezpieczyć się na przyszłość. W sumie nie wiadomo, czy być przeciwnikiem , czy zwolennikiem.

Gość bał łał łał jópi joł jupi jej
no i bardzo dobrze w polsce tez tak winno byc pierw ucinac takiemu kutasa i jak sam nie umrze z bolu to po 3 godzinkach krzeseło :) :classic_cool:

Gość suczydło
na pohybel gwałcicielom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

powracając do , za gwałt w Iranie jest kara śmierci, a i owszem jest , tylko jej wykonanie kontrowersyjne. Oskarżenie zostają ukamienowani w specyficzny sposób. Męzczyzna zostaje zakopany w ziemi do pasa, a kobieta po szyję. Jeśli zdołają się wyzwolić, nim ich zatłuką kamieniami, to są wolni. Więc nie psujmy sobie humoru islamskim rajem w Iranie. Jak myślicie , jakie szanse ma kobieta w tym wymierzaniu sprawiedliwości?