Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helena 24

proszę doradźcie.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Helena 24

Dziewczyny czy możliwe jest, zeby półroczne dziecko samo "odstawiło się " od piersi ??? Moja córcia od 2 dni dziwnie się zachowuje. W ogóle nie domaga się piersi a jak chcę jej dać, to wrzeszczy i się pręży. Od dwóch tyg dostaje raz dziennie deserek zupkę więc napewno to jej nie wystarczy na cały dzień i powinna chcieć jeszcze mleko. Nie dopajam jej. Kurdę, martwię sie...

Gość mamamamamaa
MOZE JEST CHORE?

Gość chyba dopajacie
jak nie chce nie dawaj, specjalisci twierdza ze dziecko karmione piersią potrzebuje do pol roku wlasnie mleka matki a pozniej nie jest juz nim tak zainteresowane. Moze zmienilas kosmetyk krem lub balsam to tez moze odstraszac.

Gość Helena 24
no właśnie nie.. nie ma ani temp., ani nie kaszle itd. Zachowuje się tak jak zwykle, tylko przy piersi jest bunt :( A czy ząbkowanie może mieć na to wpływ??? Córka ma narazie jednego ząbka i nie widać, zeby drugi wychodził. Nie marudzi, nie popłakuje a jednak jeść nie chce.

Gość Helena 24
Nie, kosmetyki te co zwykle...

a z butelki twoje mleko pije? próbowałaś? a moze zjadłas jakis czosnek lub coś co ja chwilowo zniechęciło ?

słyszałam o takich przypadkach ze dziecko samo zrezygnowalo z piersi,nie martw sie bynajmniej nie bedziesz sie glowic jak ja odstawic, ja karmilam 2lata i mialam nie lada problem z odstawieniem:)

Gość Helena 24
Oj butelki to ona za żadne skarby nie tknie. Nie uznaje smoczka ani od butelek ani zwykłego. Cholera, jeśli jej to nie minie to chyba znaczy, że faktycznie odrzuciła pierś. Najgorzej, ze mam pełne piersi mleka i ściągam a ona i tak nie wypije przez butlę. Pozostanie mi tylko karmienie łyżeczką, ewentualnie nauczyć z niekapka.