Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Likaa

kosmetologia UM łodź, praca kosmetologa

Polecane posty

Gość Likaa

Witam, Chciałabym wybrac sie na studia zwiazane z kosmetologią na Uniwersytet Medyczny w Łodzi. (studia dzienne) Jestem ciekawa czy nauka tam jest trudna? jaki jest poziom? Jak wygląda egzamin kwalifikacyjny? Jakie są zarobki? Moim marzeniem jest otworzenie własnego centrum kosmetycznego...:) Proszę aby wypowiedziały sie tutaj osoby konkretne, studiujące kosmetologię lub pracujące w tym zawodzie. Proszę o pomoc. z Góry dziękuję za odpowiedzi:)

Gość ori123
skończyłam licencjat, siedze w domu bez pracy, rynek jest już przesycony zakładami kosmetycznymi, przynajmniej w moim regionie...(średni koszt otworzenia zakładu to 80-90 tys)- nie stać mnie, jeślli bym miała jeszcze raz możliwość wyboru, niedy bym na to nie poszła

Gość Likaa
Jaką szkołe skończyłas? Ja mam na myśli wykonawanie zabiegów laserowych, botoxu, masaże skóry itp...

Gość jacobs
mam licencjat cz kosmetologii i robię magisterkę na uam.Mam propozycje pracy w firmach kosmetycznych,teraz przebieram w ofertach na weecendy,tylko nie mam czasu.Praca w cgabinecie to juz ostatecznosc ale jest wszedzie.Spa w gorach nad morzem w większych miastach,W oststecznosci wlasna dzialalnosc np.zabiegi w domu klientki

Gość ori123
wyższa szkoła kosmetologii i ochrony zdrowia w białymstoku, tak ja też miałam taką nadzieje, masaże owszem, zabiegi również, o botoksie zapomnij kosmetolog nie ma takich uprawnień,

Gość Likaa
Moze ktoś cos jeszcze napisze?:)

Gość liskaa87
A ja się uczę w studium kosmatycznym w Rudzie Śląskiej i bardzo sobie chwalę tą szkołę. Skończyłam technikum hotelarskie po szkole miałam iśc na studia, ale stwierdziłam że to nie to i wybrałam studium i nie żałuje. W czerwcu mam egzamin jeżeli go zdam to zaczynam pracę w salonie kosmetycznym w Gliwicach gdzie miałam praktyki. Może kiedyś zdacyduje się na jakieś studia, ale to jak będzie mmnie na to stać i sama sobie za nie zapłace. A w szkole robimy wszystko od manicuer po peeling kawitacyjny mikrodermabrazje, teraz zaczynamy zabiegi na ciało i już się nie mogę doczekać. Jestem zadowolona bo za szkołe płace tylko 40 zł miesięcznie na kożystane przez nas kosmatyki. Polecam tę szkołę :) pozdraiwma :)

Gość Likaa
Czekam jeszcze na inne odpowiedzi...:)

Gość paticzkaaa11
hej ja rowniez jestem zainteresowana tym tematem;))chce podjac nauke zaocznie na wszziu w Poznaniu lub we filii w Ostrowie Wlkp.Mam takie pytanko do was czy bardzo liczy sie gdzie ukonczy sie studia tzn.w malym czy wiekszym miasteczku,niby te same szkoly ale w sumie sama nie wiem co wybrac.studiujac w Ostrowie zaoszczedzilabym na dojazdach?ale nie wiem jak na to pozniej w przyszlosci patrza?pomozcie na co sie zdecydowac?A co do studium mam znajoma ,ktora kilka lat temu skonczyla studium kosmetyczne poradzila mi ,ze lepsze napewno beda studia ona gdyby w tym momencie byla na moim miejscu wybrala by studia.Takze dziewczyny do dziela,trzymam kciuki za przyszle studentki kosmetologii;))sprawmy zeby kobietki wygladaly jeszcze piekniej!!!pozdrawiam

Gość Likaa
:)

Gość KTOSIK9876
podbijam temat:P

Gość kaczuchaaa
gdzie sie podziewacie kosmetyczki czekamy na odpwoeidzi plissss

Gość bezemocji
Dziewczyny!!! moze wiecie czy powstaną studia pomostowe na kierunku kosmetologa???....................