Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc tego

ocencie sami czy mnie zdradza!!

Polecane posty

Gość mam dosc tego
najgorsze jest to ze czasem dochodza mu w smsach jak ktos dzownil i na poczte sie nagral. mnie trzesnie jak on smsa dostaje.,. stram sie nie poakzac i zawsze mu mowie : co twoja druga dziewczyna wyslala ci smsa.. on sie wtedy wkurwia..

no to nie pytaj sie tak tylko po prostu kto napisal jesli to tylko kolezanka to chyba zadna tajemnica, kurde szkoda mi Ciebie bo gdyby nie ta ciaza to bym tez Ci radzila kapnac go w D***

Gość mam dosc tego
mam dosc. nie dosc ze lekarz mowi ze jest jakis blad w tygodniach bo ddziecko teraz powninno byc w 35 tyg.. a wyglada na to ze jest w 32..ze jest za male na 35... to ten mnie ejszcze wkurwia..wiesz od dzis jak dostaje smsa to pierd.. biore i czytam

Gość mam dosc tego
dziwne ze z rachunku wynika ze oni tylko smsy do siebie pisza a dzownic moze raz dzownil i to kiedy byl pozadomem

moze nie tak gwaltownie... ja bym zrobila tak przede wszystkim pogadaj z chlopakiem. powiedz mu o swoich obawach i o tym jak sie czujesz. dodaj ze wiesz ze kiedys zrobilas o to afere niepotrzebnie ale jego zachowanie Cie teraz nie uspokoja i wolalabys wiedziec co jest grane. niech Ci mowi mniej wiecej o czym pisza jesli to jest tak czesto bo chyba nie caly czas o smierci jej matki, poiwedz ze Ci sie to nie podoba i czy on by chcial zebys ty miała takie znajomosci o ktorych on by nic oprocz tego ze sa nie wiedzial. jesli faktycznie nie ma nic do ukrycia powienien zrozumiec. jesli nie to zastosuj rade kolezanki jak dostanie smsa spytaj kto to zapisz godzine sprawdz na rachunku a potem jak sie okaze ze klamal to powiedz mu ze wiesz o rachunku i zeby sie tlumaczyl

hmm no moim zdaniem to najlepiej bys zrobila odchodzac. a ze nie masz znajomych, poznaj, w czym problem?na pewno ta Twoja znajoma ma jakies znajome..wez sie w garsc, to przezde wszystkim, nigdy nie jest tak zle ze nie mozna nic na to poradzic. Wiesz z drugiej str powiedzialabym Ci olej to jak dostaje smsy ale nie moge bo wyobrazam sobie jaki to dla Ciebie ból. sama sie wkurwialam jak tamta do mojego pisala, ale tylko przez pierwsze moze 2miesiace,teraz juz nie bo jestesmy ze soba 4lata, mamy dziecko i tez zaczelam to olewac. a On przyznaje kiedy ona napisze to mowi mi sam daje mi telefon zebym na glos czytala smsa zanim on go przeczyta:d ot, zapobiegliwy:P kochana glowa do gory musisz mu pokazac ze wiesz wszystko.moze sie opamieta?jesli bedzie sie awanturowal, znaczy, ze cos kreci.a jesli sie roztaniecie, tym lepiej, bo to oznacza, ze to byla tylko kwestia czasu. ajesli woli ja, to jest gowno wart wybacz ale na pewno inne kafeterki przyznaja mi rację;/

no tak ale jak Ona z nim teraz pogada nie wytaczajac zadnych dowodow, to jeszcze bardziej zacznie sie kryc chłopaczyna, bankowo:/. jak juz szalec to na maksa, po co ma dziewczyna wciaglym stresie zyc, nie dosc ze ciaza, przeciez przez tego kretyna sie wykonczy, nawet nie bedzie miala pokarmu:(a jak sie to na dzidzi odbje, ja sama kiedys nie bardzo w to wierzylam, a moja mała jak była malutka to nawet gdy jeszcze nie widziala a ja czasem plakalam ze zmeczenia to ona plakala razem ze mna i wtedy byla masakra tak wszystko sie odbija na dzidzi i to tez juz teraz. a kolesiowi ewidentnie to zwisa moim zdaniem. tym bardziej ze powinien wiedziec jak sie traktuje kobiete swoja jak jest w ciazy:(

Gość mam dosc tego
hmm wiesz on mi tlumaczy ze pisze z nia bo jej wspolczuje ze to taki czas dla niej.. napewno o smierci mamy nie pisza ..sprawdzila bym auto bagaznik ale kurde co mam cale zycie go sprawdzac

wisz on przesadza co to ma byc kurwa pocieszyciel?Matka Polka w meskim wcieleniu?daj spokoj. Wg niego ma swietna wymowke, mysli ze nie skumasz, pomylil sie. Nie popadaj w paranoje, lepiej zeby to sie rozwiazalo teraz, bo po porodzie kolejny szał hormonow i dopiero bedziesz miala jazdy:(martwie sie, ze wtedy dopiero bedziesz plakac...:((

Gość mam dosc tego
wiesz mi na nim strasznie zalezy.. to jest najgorsze.. boje sie ze moge skonczyc cos co bylo moja paranoja..!!!a z 2 strony ja mu wogole nie ufam!!!! bo oszukuje mnie.. mowilam mu jakis 2 tyg temu ze wiem ze z byla pisze a on ze nie.. to sie tak wkurwilam.. telefon ma na wibracjach prawie caly czas .. tlumaczy to tym ze bezprzerwy koeldzy do niego dzownia . jak sie wkurze na maksa to kupie jest takie urzadzenie ze mozna wiedziec co ktos na telefonie robi.. tzn wklada sie jego karte w takie urzadzonko pozniej tam zapisuje sie wszystko.. pozniej karte wklada sie do telefonu a to urzadzonko podpina do kompa i sie odczytuje w kompie... dokladnie co on pisze do kogos

tak tylko po co wydawac kase? prawde to juz chyba znasz. chyba ze nie wierzysz w Twoj rachunek i faktycznie myslisz ze to kumple

Gość mam dosc tego
ja pierdole on wie ile przezylam..jak potraktowal mnie moj byly.. kurde ja nie moge zrozumiec jednej rzeczy niech sobie z nia pisze smsy ale po porodzie.nie wiem jak mam wam to wytlumaczyc.. ja stalam sie opentana na punkcie sprawdzania..wszystko sprawdzam.. czasem odpuszczam sobie ale on ciagle cos kreci.. a jak sie wkurzam i zacyzna sie awantura to on mi mowi ze co ze cale zycie tak bedzie a ja mowie ze jak klamac nie bedzie to sie zmieni..probowalam mu zaufac duzo razy,.wiesz jakby chcial mi udowadnic ze nie kreci z nia to by nie kasowal smsow

wow o tym nie slyszalam jeszcze:P daj namiary:) a tak powaznie, wiemy wszystkie ze go kochasz, milosc jest slepa.ale to sie kiedys zmieni, zrozumiesz ze on robil zle a ty jeszcze gorzej tkwiąc przy nim bez potrzeby. Kochane ja spadam bo Pan wrocil ide jakas "obiado-kolacje" wyczarowac, a On w przyszlym tyg jedzie do Hiszpanii w trase, na jakies 2tyg pewnie, smutno mi bedzie samej. ale mam moje malenstwo.jak mi sie dzis nie uda, bede jutro od 7na cafe bo w pracy:D buziaki dla Was a Ty sie kochana nie zamartwiaj i pisz na biezaco co sie dzieje a jak nie to zajrzyj jutro,pogadamy. Buzaki:*:*:*

Gość mam dosc tego
ja chce widziec o czym pisza

Gość efgbhregere
a moz epo prostu wszystko mu to powieedz, tylko spokojnie, nie rob jazd bo sie bedzie zapieral nogami i rekami. spokojnie wyjasnioj, ze odbijaja sie te nerwy na ciazy i ze ma zrobic tak, zeby ssie nie stresowala.

to sie go zapytaj o czym, niech n ie zbywa Cie krotkim 'pocieszam ja bo jej matka umarła' bo to mozna w jednym smsie zalatwic

zagrajcie w otwarte karty powiedz mu ze Ty wiesz ze on duzo do niej pisze (nie musisz mowic skad to wiesz) i niech on to wyjasni

Gość mam dosc tego
ja wiem co uslysze .. duzo razy juz slyszalam.. ze sobie wymyslam.. ze on pisze tylko tak z nia.. teraz wlasnie siedzi kolo mnie ale nie widzi co pisze.. i sie pyta co sie stalo.. tak mi jest przykro bo nie wiem czy sobie sama wmawiam czy nie .. juz sie nie moge doczekac rachunku.. boshe zeby o 6 byl.. czyli za 30 min.. czasem mysle czym sobie zaslurzylam na to wszystko.. moj eks nie byl polakiem zdradzal mnie.. zostawilam go wtedy jeszcze pewna zdrady nie bylam po tygodniu jego gadan ze sobie wymyslam.. przespalismy sie on poszedl do pracy i wtedy pierwszy raz sprawdzilam jego 2 telefon.. i przeczytalam smsmy.. okazalo sie ze spotyka sie z laska ktora ma dziecko.. zostawilam go nie odbieralam telefonow.. dostalam okres cieszylams ie... po 2 tyg tak nie wiem czemu zrobilam test ciazowy i okazalo sie ze w ciazy jestem.. zadzwonilam so niego jego laska zaczela mnie wyzywac.. on nie wierzyl.. poszedl ze mna do lekarza lekarz stwierdzil ze poronilam po tym dzownil do mnie chcial sie spotykac mowil ze ta laske zostawi ITD... ja to olalam po 2 tyg lekarz zadzownil ze jest blad.. ze musze isc na skan.. akurat dzien przed mialam straszne bole.. lekarz po skanie powiedzial mi ze nie poronilam ale ze na skanie dziecka nie widac ze cos jest nie tak.. zostalam na noc w szpitalu.. rano powiedzieli mi ze mam do wyboru ze na 70 procent to ciaza pozamaciczna... nie wiedzilam co robic wziasc zastrzyk i usunac czy czekac lekarze nalegali _zastrzyk .. zrobilam zastrzyk .. po tym doszly badania i mialam szczescie ze wzielam zastrzyk bo to byla pozamaciczna.. i moglo sie to zle dla mnei skonczyc... koleznka odebrala mnei ze szpitala.. ledwo co chodzilam .. akurat mojej kolezanki sasiadem jest moj byly.. widzial mnie jak do neij wchodzilam.. maz mojej koleznaki byl jego znajomym .. dopiero jak mnie zobaczyl z plakietka ze szpitala i papierem zal mu sie mu zrobila bo on myslam ze klamie bo chce wrocic do bylego.... ktorego juz dawno w dupie mialam

moim zdaniem powinnaś z nim poważnie pogadać, zapytać jak czuje się w Waszym związku, czy wiąże z Tobą i Waszym dzieckiem przyszłość, powinnaś pogadać z nim o swoich obawach i zapytać czy są one słuszne znasz go, więc powinnaś wiedzieć czy mówi prawdę zapytaj go czy nachodzą lub nachodziły go myśli o rozstaniu z Tobą nie rób mu żadnych wyrzutów, po prostu pogadaj znim spokojnie i szczerze

tym bardziej powinnas walczyc o swoje szczescie. skoro on pisze TAK O z nia to popros go zeby przestal by Ty z nikim tak o nie piszesz, chyba moze to zrobic dla Ciebie nie?

Gość mam dosc tego
to mi powie ze zerwie kontakt i co to zmieni pewnie wtedy bedzie bardziej probowal to ukryc kupi 2 karte do telefonu.. teraz mam pewnosc ze urzywa tylko ta

on będzie się coraz berdziej przed Tobą zamykał, będzie ukrywał a Ty będziesz coraz bardziej nieszczęśliwa, będzie tak długo to ukrywał przed Tobą ile tylko będzie mu starczało sił i albo Cie zostawi albo się znudzi tamtą i wróci do Ciebie ale Ty i tak będziesz miała do niego żal wiem że ciężko jest zostawić faceta którego się bardzo kocha ale takie życie jest męczące być może to że mu postawisz ultimatum pomoże mu się zastanowić nad tym czego on chce w życiu jeśli nawet Cię zostawi to podejrzewam że z czasem to docenisz a może kiedyś się obudzi i będzie chciał wrócić do Ciebie taki typ faceta nie lubi zazdrosnych kobiet, lubi kobiety pewne siebie a Ty pewnie jesteś nadwrażliwa czy on potrafi być dla Ciebie czuły?

Gość mam dosc tego
wiesz czasem tak mnie przytuli ale tak to ja go przytulam.. wiesz w ciazy ciagle by sie tylko przytulalo... wiesz mysle zeby to olac i poczekac.. az dzidzia sie urodzi.. moja babcia przyjedzie.. i wtedy zobacze... jezeli te smsy beda czeste do czasu porodu.. robie wielka awanture.. i koncze to.. jest u mnie 6 i nadal nie ma reszty rachunku.. jak mnie to wkurza.. czemu ta siec komorkowa zawsze jest z opoznieniem o 2 dni!!!!!!! boshe jakby byla bez opoznienia to bym wszystko na czasie wiedziala a nie 2 dni pozniej

Gość mam dosc tego
juz sama nie wiem co pisac.. jestem taka zdolowana.. chce sie wylecyc z tej paranoi ale nie moge.. mam dosc jego klamstw.. mam dosc.. wiesz czasem mam ochote wziasc koma i zadzwonic do tej laski i ja zjechac... a z 2 strony moz serio tylko pisza bo si eprzyjaznia wkoncu to jego eks

Gość mam dosc tego
terminator !!!!! nawet najlepsze zony faceci zdradzaja!!! wiec to co mowisz to bzdura to zalezy od chlopaka!!!

a może popatrzeć z innej strony. jak sama twierdzisz masz już obłęd na tym punkcie. on o tym wie i dlatego kryje się z smsami. może boi się że nawet jak przypadkiem zadzwoni jakaś koleżanka to będzie miał aferę. wiem że w ciąży jest się nadwrażliwym i wszystkie gesty mogą być podejrzane. a co jeśli twoje podejrzenia są prawdziwe? sama już nie wiem co ci poradzić. wpadłam na pomysł: może powiedz mu że jeśli to jego koleżanka , to może będzie i twoją? zaproponuj by ją zaprosił do domu na kawkę. ciekawe jak zareaguje? jak myślisz?

rzeczywiście może to przez te Twoje napady zazdrości on nie chce Ci mówić o swojej znajomości z eks, po prostu nie ma ochoty wysłuchiwania Twoich pretensji i woli coś ukryć zamiast Ci mówić prawdę, nie chce Cię denerwować, powinnaś się uzbroić w cierpliwość do porodu, może po wszystko się zmienić, skupić się na sobie, wyciszyć się, nie wnikać w to co on robi, po prsotu zachowywać się tak jakby było między Wami dobrze, może ta sytaucja jakoś się ustabilizuje