Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaspokojona ksiezniczka D

lodziki, minetki.. D

Polecane posty

Gość IRO 35
jak to CI robi 30/40min to CIĘ wyliże chyba do sucha Ale podtrzymuje ze minetka to piękna sprawa

Gość klon_
W trakcie lodzika zawsze możesz przejrzeć poranną gazetę, albo postukać z nami na kafeteii. :)

IRO 35, zgodze sie :) ja uwielbiam jak moj robi mi minetke, jestem wtedy mokra jak nigdy.... mniaammm klon_, wiesz chyba masz racje.. bo co innego moge poczac :P ;)

Gość IRO 35
aha to znacz ze minetka jest SUPER a lodzik BE Ale jak te robienie loda CIE nudzi to ja nie wiem co mam powiedziec Przecież to takie odlotowe mięsko

nie uwazam ze lodzik jest be :P tylko ja sie strasznie szybko w lozku nudze... caly czas potrzebuje czegos nowego

Gość IRO 35
cos nowego to najlepiej partnera zmienic Moze on coś nowego w twe zycie seksualne wniesie Bo z tego co wczesniej pisalas to on w łózku za bardzo się nie przemęcza

no nie bede go bronic. to nie jest tak ze on calkowicie sie nie wysila. ale nie chce rzucac kogos kogo kocham :( ani nie chce zdradzac

Gość IRO 35
Domyslam sie co czujesz Tak TY go KOCHASZ nie chcesz go zdradzac rozumie to ale z drugiej strony on nie spelnia Twoich oczekiwań Mysle ze musisz mu o tym powiedziec by sie chłop bardziej starał ino tak delikatnie bo wiesz jakie te chłopy sa