Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja znam akurat

juz sama nie wiem, poradzcie!!!

Polecane posty

Gość no ja znam akurat

wiem, ze kolejny topik, czy moge byc w ciazy:O chodzi o to, ze juz 2 dni mam bole jak na @, ktora ma przyjsc jutro. tymczasem zawsze mam tak, ze jak zaczynaja sie bole na @, to jestem 100% pewna, ze maksymalnie do 5 godzin dostane okres, io tak jest. teraz boli z roznym natezeniem juz dwa dni... okres nie przyszedl. zrobilam nawet test, ale wyszedl negatywny. dodam, ze od kilku dni mam mdlosci i wstret do niektorych zapachow... co o tym myslicie? czy jednak moge byc w ciazy?

i dostaniesz te same odpowiedzi co zawsze czyli ze mozesz byc w ciazy ale to nic pewnego najpierw zrob test a pozniej do lekarza nikt tu nie jest w stanie odpowedziec na 100% nawet lekarz przez net tego nie zrobi

Gość sfddfsdfsdfsdfsd
idź do lekarza dopiero wtedy bedziesz pewna ;p

Gość no ja znam akurat
te dwa tematy akurat nie ja zakladalam:Oja mam bole dopiero od 2 dni. zastanawiam sie, czy test robiony w 26 dniu cyklu moze klamac?

Gość ngvjsnlkmb
ja robiłam 36 i ta druga kreska wyszła blada więc może jeszcze nie wyjść poczekaj albo zrób test z krwi

Gość no ja znam akurat
a czy jest mozliwosc zajscia w ciaze dwa dni przed @? i czy wtedy ten okres przyjdzie?

Gość ngvjsnlkmb
wszystko jest możliwe :P ale myśle ze raczej nie zależy jak długie masz cykle w ciąży okres ??? raczej skąpe krwawienia w brunatnym kolor

Gość no ja znam akurat
chodzi o to, ze dwa dni przed spodziewanym okresem kochalam sie bez zabezpieczenia... i zastanawiam sie, czy moglam zajsc w ciaze? jesli tak, to czy ten okres przyjdzie, czy raczej juz nie? cykle mam 26 - 27 dniowe.

Gość gość
uyKyQdAMFFghSTB7oboXzE5Q