Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowaróża

Naczynka - czy komuś się udało

Polecane posty

Gość różowaróża

Czy komuś się udało pozbyc tendencji do czerwienienia skóry, czerwonych placków na twarzy? Nie chodzi mi o likwidację pojedyńczych pękniętych naczynek, tylko o rumieniec itp (kto to ma lub miał, wie co mam na myśli)

właśnie mnie tez to ciekawi ktos kiedys tu na kafe poradził mi abym octem jabłkowy nacierała moze i to troszke pomaga

Gość różowaróża
czytałam dużo różnych rad. Nie przypominam sobie jednak postu, w którym ktoś napisał " tak, udało mi się, nie mam już tego problemu" :O Czy jestem skazana do korektory, podkłady mocno kryjące już zawsze?:) Wiem, że są gorsze nieszczęścia

A co z kosmetykami do cery naczynkowej? Wiem, że samym kosmetykiem cudów się nie uczyni ale jest ich masa na rynku i napewno poprawiają stan skóry. Moja mama jest naczynkowcem i pomogło jej codzienne używanie wysokich filtrów, czy to w podkładzie czy w kremie, olejek firmy Gal - Allergal i serum z wit. C firmy Auriga. Na dzień dzisiejszy ma jasną, zdrową cerę bez śladów zaczerwień.

Gość różowaróża
do tej pory kosmetyki pomagały bardzo niewiele, ale nie słyszałam o tych używanych przez Twoją mamę. Naprawdę wyleczyła twarz? Nadzieja wstepuje w moje serce..