Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oretyretyretyyyyyyyyy

czy z tego moze byc ciąża?

Polecane posty

nie doszło do stosunku. Penis chłopaka ocierał się o mój wzgórek lonowy (dosłownie wzgórek- dotykał miejsca, gdzie zaczynają się rozdzielać wargi sromowe większe. wydawało mi się, ze penis był suchy. Chłopak wkładał mi też palce do pochwy, ale nie dotykał swojego penisa. Czy moze cos z tego być? bardzo prosze o szczere i powazne odpowiedzi

Gość przynajmniej 5-raczki
:O

Gość o ludzie kochani
taaaaaaaakkkkkkkkkk może być ciąża i to zdecydowanie mnoga

Gość chronoxiii
jesli byl suchy...to nie powinnas sie martwic. hmm gorzej jak sie podniecił i buuum... wytrysk...

Gość malina18
:O

chodziło mi o to, czy mógł na palcu przenieśc do pochwy jakieś ewentualne plemniki, które miałam na sobie. choć do wytrysku doszło znacznie później, gdy już nie dotykaliśmy się.

pieściłam go potem ręką i dopiero wtedy doszedł, ale nie na mnie.

Gość przynajmniej 5-raczki
wez koorwa zacznij chodzic na biologie a nie jebac sie z chlopakiem po katach nieuku

Gość wowwowowowowow
a potem sie dziwic skad tyle debili na swiecie

nie ma mnie ale we mnie..

Gość nananaokisdf
na sobie mialas plemniki? to on sie spuscil na Ciebie...?? hehe

Gość wowwowowowowow
jak piescilas a potem cipe mylas ta reka to pewnie jestes :O:O: glupie pytania i glupie odpowiedzi noooooo ludzieeeeee!!!!!!!!

pisałam, ze nie było wytrysku na mnie. Chodzi mi o ten cały preejakulat ewentualnie, choć, jak pisałam, miałam wrażenie, że był suchy.

spuscil sie do srodka i teraz nie wiem czy moge byc w ciazy?

Gość oł maaaj gaaad
:O żal.pl

Gość oooohhhhhhhhhhddd
to proponuje zajrzyj kobieto do prostego podrecznika z biologi i tam o rozmnazaniu i o zapladnianiu. jeej ile ty masz lat ze zadajesz takie pytania...

Gość witrynka
a ile masz lat dziecko????? dzieci robia dzieci swiat stanal na glowie!!!!!

wiedziałam, ze tu nie można liczyć na normalne odpowiedzi, tutaj sami wszystkowiedziący siedza, tylko nikt nie udzieli normalnej odpowiedzi. OStatnio, jak tu pisała dziewczyna o podobnym problemie, tow szyscy jej trąbili, ze oczywiscie moze być w ciąży i to wcale nie było ironicznie

Gość oooohhhhhhhhhhddd
omg

Gość o ludzie kochani
dziecka weź się za książki

ja piernicze, a ja myślałam, ze tu powazne kobiety siedzą :O

pytałam, bo zamiast okresu miałąm teraz 2- dniowe minimalne plamienie, ale już nie cozekuję odpowiedzi, do widzenia

Gość kurka z jajkiem
bo glupie pytania zadajesz dziewczyno i czego sie spodziewasz. do zaplodnienia moze dojsc podczas pelnego stosunku pulciowego tzn.kiedy penis znajduje sie w pochwie w stanie silnego podniecenia i musi byc wytrysk . prawda jest ze plemniki znajduja sie tez i w plynie odzywczym najadrzy ale tych plemnikow jest mniej i tez mniejsze jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze przez nie wlasnie.poza tym w pochwie jest odczyn kwasny ktory zabija plemniki a tym bardziej tak mala ilosc plemnikow ktora nieopatrznie wprowadzilabys do pochwy reka. w czasie wytrysku w nasieniu jest od200-500 milionow plemniko gdzie wiekszosc z nich ginie wlasnie pochwie. nic sie nie martw dziecka z tego nie bedzie.a na przyszlosc lepiej nie seksic sie jezeli ma sie blade pojecie o ewentualnych konsekwencjach

Gość kurka z jajkiem
zdarz sie ze okres sie opoznia, lub wystepuje tylko lekkie krwawienie.moze to byc objawem silnych emocji,przezyc tym bardziej jesli jestes wrazliwa emocjonalnie dziewczyna.ale przyczyna moze byc rozna. lepiej zglos sie do ginekologa, bo zaburzenia w miesiaczkowniu moga byc tez spowodowane np.nadzerka

dziekuję. Ostatnio miałąm chyba jakies zaburzenia hormonalne po odstawieniu tabletek. okresy nieregularne, bóle brzucha. teraz cieszyłam się, ze wszystko wróciło do normy, bo wreszcie po trzech miesiacach rpzestał mnie boleć brzuch. Cieszyłam się, ze okres przyszedł w terminie, a tu tylko jakies plamki:(

Gość kurka z jajkiem
no to wszystko jasne.nie martw sie okres wroci ci do normy.tak bywa po odstawieniu tabletek.

Gość oretyretyretyyyyyyyyyyyy
po odstawieniu miałam już chyba 7 okresów- każdy wygladał normalnie, tylko przychodził od 28 dnia do 37 dnia cyklu i rozpoczynał się takim własnie plamieniem jak miałam teraz. Tylko, ze to plamienie zawsze przechodziło w okres, a teraz się zatrzymało, już mam normalny śluz :(

Gość kurka z jajkiem
wiesz co lepiej idz do ginekologa bo tak gdybac to sobie mozemy. nic sie nie martw bedzie dobrze.cos jest nie tak, ze cie brzuch 3 m-ce bolal po odstawieniu tabletek.nie wiem ile masz lat, jaka wage,czy jestes na jakiejs diecie, jak bylo z twoim okresem przed tabletkami.moze masz zaburzenia hormonalne i jednak powinnac brac tabletki anty. nie powinnas na wlasna reke w takim przypadku odstawiac tabletek.nie wiem co bylo tego powodem.ale jesli zle czulas sie po tych tabletkach to ginekolog powinien decydowac o zaniechaniu ich stosowania lub zmianie na inne.moze byc tez tak ze okres ci zaniknie (moja kolezanka tak miala) a wtedy to bardzo niepokojace objawy.lepiej idz do ginekologa bo jak kobieta ma zaburzenia miesiaczkowania to cos jest nie tak. w skrajnych przypadkach moze doprowadzic to do bezplodnosci.

Gość kurka z jajkiem
a tak w ogole to odbylas pelny stosunek z chlopakiem po odstawieniu tych tabletek????pytam o pelny stosunek z dopochwowym wytryskiem